Иван и Ирина се ширят в чисто нов палат в Драгалевци.

След обира, който преживяха преди година двойката реши да смени жилището и се премести в просторен дом край Витоша, научи HotArena.net.

Двамата се решили да се преместят още през лятото и си купили истински дворец в Драгалевци. Известните водещи се оказали комшии с експремиера Иван Костов и често-често го засичали в градината да сади теменужки.

За къщата Иван и Ирина се бръкнали поравно, особено след като водещият се опарил от развода с Вихра. Тогава телевизионерката обикаляше от телевизия в телевизия и се тюхкаше, че водещия не плаща издръжка на детето, взел й колата и с Ава нямало къде да прекарат зимата, ако се наложи и апартамента да му върне.

По съвет на Ирина Иван прехвърлил след развода апартамента, а самата Вихра скоро след това се нанесе в нов дом. Иван и Ирина също си купиха къща и избраха чистия въздух на Драгалевци за целта.

В новия дом скъпи мебели няма, а и повече от два телевизора. Самият Иван се радвал на уюта вкъщи, тъй като предпочитал да си почива пред екрана, вместо да се черпи из кръчмите с приятели.

Освен това всяка неделя влюбените взимали Ава и заедно с двете деца на Ирина от предишния й брак се отправяли на дълги походи из Витоша. Семейната идилия разтушавала водещия след тежките дни в телевизията, пише  "Всеки ден".