По изключително интелигентен начин Ирина Тенчева успя да стъпи на врата на продуцента Иван Христов, така че той да й угажда всячески, както придворни служат на принцеса в някой чуден замък!

Многодетната майка вече не е „най-добрата” майка, а най-добрата господарка... Каквато бившата съпруга на продуцента Вихра Петрова не успя да бъде или просто не е имала качествата и хитринките, с които да си издейства безрезервното джентълменско отношение на Опосума.

Откакто водещата роди за трети път, за домакинството на многолюдното семейство се грижела лична слугиня, наета от половинката й Иван Христов.

Опосумът лично настоял двамата да разполагат с домашна помощница, която да е целодневно на тяхно разположение, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Единствено в кухнята, където Ирина била истински виртуоз, не стъпвал чужд женски крак.



С помощта на прислужницата, преуморената от грижите по малкия Самуил Ирина нямало да се тормози с къщни задължения и да се съсипва от грижи и по другите си две деца. След като през март бившата тв водеща роди син на продуцента, децата в тяхното семейство станаха 4.

Освен общото си дете, те отглеждат децата от предишния брак на Ирина – Спас и Верджиния. Тенчева се оказа и образцова мащеха. Често в дома им отсяда и 8-годишната Ава, която е дъщеря на Иван от брака му с бившата тв водеща Вихра Петрова.