Новата двойка Иван и Ирина живеят в нает от водещия апартамент. Там се събират и трите им деца – Спас, Верджиния и Ава.

Децата чудесно се разбирали и дори си разменяли играчки, като тези на децата на Ирина били последен писък на модата, каквото трябвало да бъде всичко, до което се докосва Ирина Сарачинова.

Двете деца на Ирина нямали нищо против да пълнят пространството на влюбените. Пастрокът им се държал повече от благо към тях.

Омайната блондинка се хвалела, че притежава изпитано средство за спечелване на един мъж – умението да приготвя засукани гозби. Злобни дружки обаче я издават, че тук се намесва домашна помощница, пише kliuki.bg.

Въпреки всичко засега Иван си мислел, че Ирина превъзхожда в това отношение Вихра, която не можела и едни яйца да изпържи. Освен това нехаела и за здравословното хранене на дъщеря им Ава и винаги пускала в ход резервния вариант, че имат достатъчно пари да се хранят в ресторанти.

Иван обаче постепенно започвал да подозира, че грижите от страна на Сарачинова, които получава, са временна примамка, ако се съди по това, че нежната светлокоса дама започвала да пробутва и невероятните си капризи.

Точно това карало Иван да си мисли за таен спасителен план, при който да поиска прошка от съпругата си и да си подвие опашката, завръщайки се в семейното жилище.

*Иван, Ава и Вихра (Снимка: Bulphoto)

Вижте фотогалерия: