Николета Лозанова остана втора цигулка в собственото си предаване и бе засенчена от опита на Ирина като водеща, както и от красотата й.

Плеймейтката сама вкара таралеж в гащите си като предпочете да поднесе факта за раздялата със съпруга й Валери Божинов под формата на интервю, пише hotarena.net.

За тази цел, случайно или предварително уговорено, се появи любовницата на Иван Христов в дома на брюнетката, което беше пък избраното място за съжденията й.

Ирина бе ослепителна – много добре гримирана и спретната, а Лозанова бе заложила на естетически и небрежен вид, който й изигра лоша шега.

Моделката за пръв път не ни шашна с безупречна визия и смеем да твърдим, че в паралел между нея и Тенчева, в случая втората определено би по точки по хубост.

Другото, с което водещата на „Град на ангели“ натрупа позитиви е опитът й в телевизионните медии и по-конкретно в интервюирането. Не беше трудно интелектът й да изпъкне, тъй като все пак разговаряше с Николета, за която отдавна знаем, че има оскъден брой думи в речника си.

Лозанова цяла седмица популяризираше промо видеото към първия епизод на „Поверително от NL”. Феновете й с нетърпение чакаха да излъчи кадри с Лили Иванова, защото това беше акцентът в клипа, но естрадната певица дори не бе спомената.

Плеймейтката разигра цяла постановка в дома си със „случайното“ посещение на Валери Божинов. Опита се да изглежда изненадана от появата му, но все пак явно е имало предварителна уговорка.

За да демонстрира в какви добри и приятелски отношения са, Ники го покани като гост в предаването й и той прие.

Като цяло единственото интересно нещо в първия епизод на предаването й бе само нейната изповед.

Папарашките й кадри бяха снимки от сайтове и вестници, с което също доста разочарова. Обеща папарашки видеа, а не стари и показвани фотоси...