Приказливата проститутка Ирма Ничи може да бъде вкарана в затвора за укриване на данъци, след като обяви в медиите, че е получила хиляди за секс с Дейвид Бекъм и куп други знаменитости, пише в днешния си брой английският таблоид "Сън".

Нищо чудно вместо слава и още пари 26-годишната палавница да си е вкарала автогол с голямата си уста, пише .

Причината за това е, тя ще бъде разследвана от данъчните и имиграционни власти в САЩ, според които тя не е декларирала като доход заработеното в кревата и съответно не си е платила данъците върху сумите.

Освен това родената в Босна проститутка може да бъде депортирана от страната заради нелегална работа и да получи черен печат в паспорта, забраняващ й да стъпва отново на американска земя.

*Ирма Ничи

Въпреки нейните твърдения, че е спала с Бекъм пет път в хотели в Ню Йорк и Лондон през август и септември 2007 година, да бяха окачествени като "абсолютна лъжа" от звездата на Лос Анджелис Галакси, те накараха американските власти да проучат въпроса.

"Тази жена сама се прецака, заявявайки че й е било плащано в брой, каза пред "Сън" американски данъчен служител. - Тя превърна себе си в мишена с хвалбите си, че за нейните услуги са били плащани десетки хиляди долари. По закон тези пари подлежат на деклариране, а тя вероятно не го е направила."

Предупреждението на данъчните е нов удар на Ирма Ничи, срещу която Дейвид Бекъм вече предяви иск за клевета на стойност 16 милиона паунда.



Данъчната измама в САЩ е един от най-кратките пътища към затвора, както сам се увери навремето главата на американската мафия Ал Капоне. На 4 май 1932 година той бе обявен за "обществен враг №1" и тикнат в затвора с присъда за укрити данъци.

Ирма Ничи обаче може да се окаже и без необходимите документи за работа в САЩ. Предполага се, че тя е започнала да продава тялото си под закрилата на известната манхатънска мадам Кристин Дейвис, след като е влязла в страната с 90-дневна туристическа виза.

"Тя е направила уличаващо я изявление в публичното пространство, заявявайки че й е било плащано за секс в САЩ. Тя не разполага с разрешително за работа и срещу нея може да бъде задвижена процедура за депортиране", цитиран е вътрешен източник от имиграционните власти.