Едно позабравено лице на българската поп сцена – Ирра, се кани да се завърне към музиката.

Навръх Лазаровден певицата гостува в най-шумното токшоу е българския ефир "Жените говорят".

Ирра сподели, че се радва, че успяла да бъде част от популярна през 90-те, когато по нейните думи сцената и публиката тогава са били "уникални". "Пеехме пред 2, 3, 4000 човека в огромна сцена със светлини, точно както трябваше да бъде. За съжаление, тази сцена в момента "малко" се е стеснила."

Въпреки че 10 години не съм се изявявала никъде музикално, все още има хора, които ми се обаждат и ми казват: "Свободна ли сте на еди коя си дата, искаме да направите един концерт", което е уникален комплимент за мен, сподели пред водещите Ива и Яна певицата.

Музиката е страст, призна чаровната блондинка. Ти или живееш с това нещо, или въобще не го правиш. Тя сподели, че музикалната й кариера не е прекъсната, просто изявите й са пред подбрана публика – вкъщи.

И двамата ми сина пеят – единият по-добре, другият не чак толкова. Правим си редовно дискотеки, концерти, програми... За тях е много забавно, издаде подробности от кухнята на своето майчинство Ирра.

Тя поддържа контакти с всички колеги, които е срещала на поп сцената, докато е била активна в кариерата си като певица. Най-силна обаче остава връзката й с Ава, с която дори имат собствен бизнес с бижута.

"Аз съм такава. Уникална! Впускам се във всичко! Горя във всичко! Искам всичко да е абсолютно перфектно", призна за себе си с неприкрита емоция Ирра. Прекъсването на музикланата й кариера, я поставя на друго творческо поприще – изработването на бижута. Изучаването на камъните е последното предизвикателство за нея.

Ирра прави т. нар. "ангелски гривни" – част, то които зрителите на TV7 успяха да видят в ефир.
Източник: TV7

Феерия от цветни камъни и кристали в разнообразни, креативни комбинации – това представлява специфичният почерк на Ирра и нейния екип. Тя кръщава своята марка на старобългаската богиня Умаи – жената на бог Тангра.

Освен любопитки около значенията на камъните, тя даде и съвети как да изчистим енергията на своите бижута. Част от камъните могат да се държат в кристали сол. Други могат да се чистят на течаща вода, но най-силни са енергиите на Слънцето и Луната, ето защо е хубаво да показваме лятото бижутата си за малко на дневна светлина или пък да ги изнасяме на лунни лъчи на новолуние или пълнолуние.

Сръчната майсторка на гривни обясни, че като види даден човек, веднага може да прецени какви камъни му подхождат. Осланя се само на интуицията си.