Интимните отношения между Алисия и Ники Михайлов очевидно ще бъдат пречка за най- близките на футболиста.

Още в самото начало на връзката им футболният бос Боби Михайлов отправил предупреждение и закани към Ники да не задълбава интимните си отношения с Алисия. Семейството на Михайлов имало претенции към предишния семеен и интимен живот на фолк дивата и според тях Алисия била със съмнителен морал.

Всички помнят скандалната раздяла на фолк певицата с Валери Божинов и бруталната изневяра на Николета, която заби рога на Ники Михайлов.

След тези фатални събития навсякъде се тръбеше, че Алисия и стража на холандския ''Твенте'' са се събрали от мъка по бившите си половинки. Двамата лудо влюбени доказаха обаче, че всички грешат и връзката им е напълно истинска и непринудена. Въпреки това обаче шефът на БФС Боби Михайлов не ще и да чуе за поп фолк иконата Алисия.

Михайлов- старши даже вдигал скандали и настоявал Ники да зареже любимата си. По всичко личи, че Боби Михайлов държи особено много на семейната чест и не допуска тя да се опорочава. Това обаче не е всичко… След като Ники и Алисия обявиха публично връзката си, футболистът от ''Твенте'' влезе в пререкания и с Валери Божинов.

Поради това и бившият треньор на националите Лотар Матеус, изобщо не допускаше Божинов в отбора, за да не стават нежелани скандали на терена. За съжаление семейството на Ники е твърдо против Алисия и Михайлов- младши е принуден да посещава сам семейните празненства и сбирки, пише kliuki.bg.