Актьорът Мариaн Вълев от сериала "Под прикритие" бил на косъм да се снима в порно.

Самият той признава в интервю, че това се случило докато бил в САЩ. Прочел обява за кастинг и се явил. "Казах някакъв текст, но не ме одобриха, обаче ме пратиха да отида на друго прослушване - за порно актьор", разказва Вълев.

"Взеха да ми обясняват, че изглеждам добре, парите си струват, било готино", разказва актьорът пред "Уикенд".

Мариан обаче не се навил за "изгодната" оферта - разсмял се, махнал с ръка и си тръгнал. Така "пропуснал" шанса си да блесне като порно актьор.

Затова пък ангажиментите на Вълев в "Под прикритие" напълно оправдават професионалните му очаквания. Работата, макар и невероятно напрегната, носи на целия екип огромно удовлетворение.

"Истината е, че в "Под прикритие" се събра един екип от толерантни хора, които вярват в каузата и работата и дават всичко от себе си. Сценаристите и режисьорът създадоха благоприятна почва за един много добър филм", казва Вълев.

"Зрителите ги очакват много вълнуващи моменти. Ще има много разплакани", "разкрива" Куката развитието на сюжета. Мариан допълва, че за да влезе в "кожата" на мафиота, се е готвил много сериозно и дори се е срещал с т.нар. "лоши момчета".

Наблюдавал ги е как се обличат, как гледат, как се държат с останалите. Освен това ролята била близка до актьора като емоционалност.

"Много бързо влязох в ролята. Беше ми лесно, защото начинът на живот на Куката е различен от моя и това съуди интерес у мен. Ако бяхме еднакви с героя ми, щеше да ми е по-трудно, в такива случаи актьорът подсъзнателно се пази", разкрива Мариан Вълев.