Песента на Тита и Криско „Искам да бъда с теб“ https://www.youtube.com/watch?v=CJgX84o6-ac , която само за месец се превърна в истински хит и счупи всички рекорди по гледаемост оглави поредната престижната класация. В момента парчето е номер едно в чарта на музикалното приложение Xpolre Music в раздела за българска музика BG TOP Airplay.


Песента е кавър на хита на Мишо Шамара и Антибиотика от 2001 г. и се откъсна напред с много гласове пред останалите в класацията. Според музикални експерти песента има огромни шансове да счупи всички рекорди за българска музика през 2018 г. , въпреки, че официалният й дебют беше в началото на септември. Само за месец официалният клип на кавъра на Криско и Тита е гледано почти 9 млн. пъти в YouTube. Парчето е продуцирано от музикалната компания Facing the Sun.


Очаква се хитът да бъде изпълнен на бис от двамата изпълнители по време на първия по рода си фестивал за най-младата аудитория YOUNG BLOOD. Той ще се проведе на 24 ноември в столичната зала Арена Армеец, където Криско и Тита са хедлайнери.