Асен Блатечки да замени младия Ивайло Захариев във втория сезон на успешната БГ кримка „Под прикритие”, призоваха фенове в интернет.

Краят на първия сезон показа, че полицаят под прикритие Мартин е сериозно ранен.

Обсъждало се героят да бъде спасен, но вместо Ивайло в новите серии да се появи Блатечки. Оправданието за смяната на персонажите било, че Асен е много по-харесван от публиката, а младокът Иво просто не се вписвал в образа на печено ченге.

„Ивайло Захариев ще продължи да играе полицая под прикритие Мартин. С неговия герой тепърва ще се случат доста интересни и неочаквани за мнозина неща. Той ще бъде спасен още в първия епизод. Никой няма намерение да сменя един от главните герои в сериала”, коментираха пред „Монитор” хора от екипа на „Под прикритие”.

Самият Асен Блатечки посрещна с усмивка информацията, че го пращат в „Под прикритие”:

„Имам си един сериал на главата. Втори ще ми дойде много. Никой не е говорил с мен за подобни неща”.

Иначе снимките за втория сезон на „Под прикритие” започват в средата на август. Първият епизод от новите патила на героите ще видим в края на месеца. Освен основния състав към персонажите ще се присъедини и Чочо Попйорданов. Той ще играе мафиот, който обаче ще мрази Джаро (Михаил Билалов) повече и от ченгето Емил Попов ( в ролята Владо Пенев).

На Ивайло Захариев ще се наложи да работи два пъти по-сериозно. Освен да се снима в „Под Прикритие”, той ще репетира и мюзикъл с независима трупа, който се надява да представят в столичните театри.