Искра Радева роди "хита на сезона" - поканили я да участва с епизодична роля в "Непобедимите 2" на Силвистър Сталоун, но отказала.

“Реших, че е много унизително да се снимам в такива невзрачни роли, за които те не си правят труда да канят актьори от Щатите да идват тук”, твърди 60-годишната позалязла бг звезда.

Всъщност Радева е играла в няколко нискобюджетни американски филма, но след това решила да се снима само в “гранде роли” в родни продукции.

За целта тя поддържала перфектна форма с аеробика. “Играя по 45 минути на ден”, споделя актрисата.

*''Непобедимите'' Арнолд, Силвестър и Брус

Един от най-ценните спомени на Радева е от времето, когато снимала “Оцеола” с Гойко Митич.

“Той беше изключително мил и много внимателен. По време на снимките в Германия се разболях тежко и се наложи да пия антибиотици и да си стоя в хотела. Не знам как го правеше, но всяка сутрин Гойко Митич ми носеше кисело мляко в стаята, докато лежах. За него нямаше невъзможни неща. Всяка сутрин пред хотела го чакаха 70-80 германки за автограф”, спомня си Искра.

От театралните представления тя има и няколко физически наранявания. Признава, че има своеобразен рекорд по брой падания в оркестрината:

“При един от рекордите ми си счупих прешлен. За щастие се разминах с гипсово корито. Но най-тежкият ми спектакъл беше, когато почина майка ми и трябваше да играя “Кафе с автограф”, което си е предимно комедийно представление”, изповяда Радева, пише blitz.bg.

*Искра (Снимка: Bulphoto)

Снимка (водеща): Bulphoto