Хитовият български изпълнител и бийтмейкър, Искрен Тончев - Искрата представи своята нова авторска песен и видеоклип.

Парчето се казва #ПОМНЯ и за по-малко от 24 часа се превърна в един от най-гледаните музикални видеоклипове, като влезе директно в „Тrending Top 10” на YouTube за България.

Феновете безпогрешно уловиха качествения звук, плътните бас-линии и смислените текстови послания в новата песен, в която Искрата е също и автор на бийта, музиката и аранжимента. #ПОМНЯ е още един успешен проект за изпълнителя, който участва активно във всички етапи на създаването му.

Клипът на песента обръща ролите в един познат сценарий за разочарованието и възмездието, погледнат през обектива на младия режисьор Емануил Алберт, който участва и в написването на текста на парчето.

#ПОМНЯ е четвъртата песен на Искрата, след като се присъедини към лейбъла „Монте Мюзик” преди малко повече от година. Искрен стартира своята съвместна работа с артистите на Монте, с участието си в големия летен хит „Танцувам само за теб” в дует с Михаела Филева. След това изпълнителят представи песните „Много добре” и „Непознато място”, с които доказа качествата си на изгряващ талант на съвременната поп сцена в България.