Магърдич и Кремена Халваджиян изживяват тежка семейна криза, пише жълт вестник.

Бракът им е пред разпад, а новината за сериозната разлъка се потвърждавала от това, че продуцентът бил забелязан на бургаския плаж в компанията на знойна хубавица.

Дизайнерката се славела с благия си нрав и никога не била вдигала скандал на мъжа си за краткотрайни изневери. Този път обаче нещата били по-различни и дружката на Гала не си замълчала. От няколко дни двамата не си говорели и Кремена се заканила, че с брака им е свършено.

''Лъжа е, много се смях, като видях какво са написали. Снощи (във вторник вечерта) ми го пратиха на снимка, не знам кога са го писали и къде. Гледах, че и Маги се смее и му се забавлява''. Така Кремена Халваджиян опроверга лъжите в жълтите медии.

"Маги не е ходил на плаж в Бургас от не знам колко време. Ходим само за 2-3 дни през пролетта. Но сега да е ходил, и то без мен, с друга жена - пълни измислици", каза още дизайнерката, пише ''24 часа''.

Съпругът Магърдич пък пусна снимка на дописката в жълтия вестник, а под нея написа: "Лъжците явно не са в отпуска! :) Бях на почивка със страхотната си съпруга в Италия! А сега снимам "Х фактор"... в София! :)"

От вторник започнаха кастингите на живо за втория сезон на музикалното риалити. И Магърдич, и целият му екип са изцяло заети с него. Заедно с тях работи и Кремена, така че двамата почти непрекъснато са заедно.