Нов гаф в „Като две капки вода” потвърди отдавна известните слухове, че бутонът на късмета е нагласен предварително и участниците получават образ, който да имитират по свои вкус. Във вчерашния епизод истината лъсна безпощадно, след като Дичо и Деси Добрева се уредиха с персонажи, без дори да го натискат. И двамата високо обявиха в ефир, че не са докосвали бутона, но въпреки това той им разпределя образи. Първа гафа забеляза Добрева, която в следващото издание в понеделник ще трябва да имитира Джанет Джаксън-образ, които й приляга не само като външен вид, но и вокално.

„Ама аз не съм ударила?!”, учуди се певицата и обвини с усмивка водещия Димитър Рачков, че й е откраднал избора, като той е натиснал бутона. Зрителите обаче ясно видяха, че нито Рачков, нито колегата му Васил Василев-Зуека . Веднага след нея на ред бе Дичо, на който по аналогичен начин му се падна Сашо Роман. Той може да влезе в образа на застаряващия фолк певец без дори да се гримира, защото като физика е едно към едно с него. „Аз даже не съм ударил”, възкликна музикантът, подобно на Деси Добрева.

След гафовете от апаратната на шоуто признаха, че бутонът е счупен и побързаха да закрият предаването. Така за първи път в историята зрителите не можаха да видят кои образи ще имитират всички участници в Капките. Припомняме, че първия епизод на шоуто влезе пак в историята на гафовете с твърде дълъг рекламен блок. Hotnews.bg разбра, че тогава от строя е излязъл основен компютър, който отговаря за звука и екипът се нуждаел от време, за да отстрани техническия проблем. След новия проблем зрители се чудят какво още може да се случи на сцената на Капките и какво други истини ще лъснат пред изумения зрител.