Последните новини около фолк певицата Анелия гласят, че изпълнителката се кани да напусне „Пайнер“.

В музикалните среди упорито се шушука, че фолк певицата няма търпение да се отърве от договора с музикалния гигант и да гради самостоятелна кариера като поп звезда. Оказа се обаче, че такова нещо няма. И на Анелия и през ум не й е минавало да къса с чалгата.

„Това са абсурдни неща. Пълни глупости, в които няма и грам истина”, категорична е пиарката на певицата. По думите й Анелия не само няма да скъса договора си с „Пайнер“, но дори готви юбилеен концерт по повод годишнината от влизането си в компанията.

„Ако напускаше „Пайнер” щеше ли Анелия да прави концерт по повод 10–години във фирмата“, коментира още говорителката на Анелия. Самата изпълнителка наскоро призна, че подготвя грандиозен спектакъл с най-големите си хитове, пишат от blife.bg.

Според мнозина обаче на певицата наистина й е омръзнало да пее само чалга и обмисля да запише и някое поп парче, както навремето, когато направи хитов дует с Миро от „Каризма“. Дали Анелия ще зарадва феновете си с нов подобен проект или ще си остане само с чалга изпълненията, тепърва ще видим.