Бъдещите младоженци искат да знаят дали съпругите им ще им позволяват да гледат мачове и да си излизат по мъжки и след като надянат брачния хомот.

А проектобулките се интересуват най-вече от това дали ще ги обичат и когато забременеят и надебелят, както и дали свекървата ще има думата в новия им дом. Това излиза от равносметката на двойките, които напират за новото шоу на Нова тв "Истината за нас".

Предаването ще започне през септември. То дава възможност на сгодени партньори да проверят доколко се познават, преди да си кажат заветното "да".

Питанията, които участниците ще отправят един към друг, ще се определят от самите тях и няма да имат стряскащ и нецензурен характер, обещават от Нова тв. Голямата награда е 100 000 лв., като могат да я спечелят най-искрените.
Още от сега се знае, че всяка втора бъдеща съпруга иска да разбере кого любимият обича повече - нея или майка си.

Освен двамата млади в играта ще се включи и брачен съвет, който ще коментира съответните проблеми. В него ще бъде Ани Владимирова, която зрителите познават като психоложката на "Биг брадър".

Сред явилите се на кастинга на "Истината за нас" са двойки със смесен етнос, различни религии и възрастови разлики. Засега се знае само, че водещата ще бъде жена. Правен е кастинг и на него са "оцелели" седем претендентки.

източник: "Труд"