Какво трябва и какво иска да знае една млада жена днес преди да реши да се омъжи – това ще покаже първото издание на „Истината за нас”.

Отговорът, който ще намерят представителите на силния пол, е: Какво е необходимо да знае един млад мъж в България, за да реши, че иска да се обвърже до края на живота си с една жена.

Шоуто, което тази есен ще проверява зоната на доверие и степента на познаване между сгодени двойки, започва на 26 септември по Нова ТВ. В „Истината за нас” кандидат-младоженци сами ще определят въпросите, които ще си задават, с цел да си кажат всички тайни помежду си и да започнат на чисто семейния живот.

Първият епизод ще разкаже историята на двама млади, потърсили късмета си в чужбина. Николай и Антонина се запознават преди малко повече от година в Лондон. И двамата се обичат, но като че ли единият обича повече.

Ники е амбициозен мъж със стабилни доходи и успешна работа. Той е срещнал жената на живота си, но е в постоянна борба със себе си и с ревността си, и като че ли най-близките допълнително подклаждат съмненията му.

Тита е красива и нежна млада дама, която се разкъсва между носталгията и самотата далеч от родината си. И двамата имат грехове един към друг и може би затова се страхуват от бъдещето. Решават да се запишат за участие в шоуто, за да си поискат прошка и да започнат на чисто новото начало.

В студиото на „Истината за нас” в неделя, освен бъдещите младоженци, ще бъдат и майката на Николай и негов близък приятел. Тита ще бъде подкрепена от своя приятелка. Двамата партньори ще бъдат консултирани от Ани Владимирова и съвсем прясната булка Вихра, членове на брачния съвет в първото издание на предаването.

„Мислиш ли, че ми даваш цялата любов на която си способна?” и „Парите ли са една от причините да бъдеш с мен?” са някои от въпросите, които Ники ще зададе на половинката си. Тита на свой ред ще попита: „Проверявал ли си телефона ми без мое знание?”, „Смяташ ли, че бившата ти приятелка Любомира е по-качествена жена от мен?”, „Изневерявал ли си ми с бившата си приятелка?”.