След като в медиите се появиха некоректни твърдения, че приятелят на Лияна е приключил отношенията си с нея и нещо повече – изгонил я от дома си, самият той взе решение да проговори публично и да каже истината. „Не желая да се показвам в публичното пространство. Това не е моето поприще. Когато обаче достойнството на мой любим човек, е заложено на карта, няма как да остана безмълвен. Няма да позволя да се пишат подобни глупости за нея, защото тя е жената, която ми показа какво е истинска любов и ме промени напълно.

Не съм гонил Лили нито от дома, нито от живота си и не съм неинин любовник, а неин годеник. Тя е прекрасен човек, стойностен, от малкото жени, които имат смислено съдържание, зад перфектния външен вид. Никога не бих я наранил или направил така, че да се чувства зле. Именно затова се надявам медиите да не съчиняват повече измислени истории и да се допитват до истината, преди да публикуват статиите си.



Искам да използвам момента също така да кажа пред цяла България, че тя е целият ми свят и ако някой все още не го е разбрал – тя е жената, с която искам да създам семейство и да имам деца някой ден. Още тази есен ще има сватба! “, това коментира Цветан относно появилите се публикации за раздялата между него и Лияна.

В момента хубавицата е съсредоточена върху своите нови проекти и бъдещи планове в професионален план, а бизнесменът е насочил цялото си внимание към своите заведения. Всеизвестен факт е, че Цветан е собственик на веригата Наргиле барове, допълва slava.bg.