Разкази за домашно насилие, за невъзможна любов заради етническа нетолерантност, родителски грешки, измами, взети от истинския живот.

Това ще гледат зрителите във втория сезон на “Истински истории” - предаването, в което хора, които не са артисти, а натуршчици, правят възстановка на история, случила се на други хора.

Новите епизоди ще показват проблемите от живота на супербогатите като пристрастяването към алкохола, наркотиците, хазарта и дори към пластичните операции.

И сега както в първия сезон местата и имената на участниците ще са променени. Психологът Ани Владимирова пак ще се включва в епизодите и ще дава конкретни съвети.

Вторият сезон тръгва на 8 юни и ще върви всеки понеделник и вторник от 21,30 часа по Би Ти Ви. Той се прави пак от “Междинна станция” - продуцентската компания на Иван Христов и Андрей Арнаудов.

В същото време конкурентната Нова тв вече излъчва новите епизоди на подобното предаване “Съдби на кръстопът”. То обаче вече има нов елемент - криминален, и показва заплетени и тежки престъпления.