„True Tales” – платформа на шотландското уиски Grant’s за първи път е гост на морските градове Бургас и Варна.

Поредицата от събития обещава на своите почитатели вълнуващи и запомнящи се вечери, които ще останат завинаги в сърцата им.

Началото вече беше поставено на 27-ми септември в Бургас в „Silver Club”, следват 28-ми в ретро-бар „Dorve”, 29-ти в бар „Бродуей 2”. Поредицата от събития продължават във Варна през първата седмица на октомври: на 5-ти в бар „Ментол”, 6-ти – бар „Винтидж 33”, 7-ми – „Уайнхаус Косе”

Първият сезон на True Tales събра много почитатели на шотландското уиски. След поредица от малки събития в реномирани софийски заведения – Cargo, София 1912, One more bar, Параграф и др. последва и най-голямото в Sofia Live Club с Димитър Рачков. Освен, че беше водещ на специалната вечер, актьорът разказа своите най-съкровени и интересни истории, които винаги ще помним. Присъстващите искрено се забавляваха с невероятния талант на Рачков.



Така в неповторима и уютна атмосфера беше поставено официално начало и на Втория сезон на True Tales. Присъстващите посрещнаха есента с едно от най-обичаните скоч уискита в света ексклузивно в най-елитните морски барове. Гостите на специалните вечери ще имат и възможността да опитат различните вкусове на Grant’s (Family Reserve, Sherry Cask и Ale Cask) на специална дегустация водена от посланика на марката в България Калоян Александров. Приятелското настроение и непринудената обстановка провокират искреното споделяне пред публика на нови неразказвани истории, които са ги развълнували, разсмели, разплакали и променили. Някои от тях намират своето място и върху „стената на истинските истории”.



Именно с такава невероятна, но истинска история – започва и съществуването на марката Grant’s, когато през 1886 година Уилям Грант, неговата съпруга, седем сина и две дъщери започнали строежа на своята дестилерия. Трудът им продължил повече от година, но бил щедро възнаграден, когато на Коледа 1887 първото уиски потекло от казаните. Семейството, традициите и доверието в близките са едни от основните фактори, спомогнали за запазването и развитието на марката през годините в продължение на вече пет поколения.



Повече интригуващи подробности около True Tales и Grant’s можете да намерите на фен страницата в Facebook на адрес :

Турнето на True Tales ще продължи с пълна сила и нови истории. Предстоят още страхотни вечери на различни интересни места из България. Организаторите споделиха само, че в София отново ще има голямо събитие. Те обаче решиха да не издават повече тайни от страхотните вечери, които предстоят. Очакваме с нетърпение да разберем какви са те.