В четирите четвъртъка на юли, след полунощ, в рамките на рубриката „Без цензура”, в която HBO традиционно излъчва документални филми, можете да гледате четири поредни епизода от поредицата за възрастни на Пати Каплан „Истински секс”.

Епизодите са част от оригинална документална НВО поредица „Истински секс” / Real Sex, която дълги години провокира добрите нрави и въображението на милиони зрители, като разкрива сексуалните фантазии на истински хора и показва... истински секс. От най-невинната игра до най-разкрепостените фантазии и фетиши, епизодите няма да спестят нищо на любопитния зрител.

ЛЮБОПИТНО:

- Първият епизод на поредицата е излъчен по НВО в САЩ през ноември 1990 г.

- Последният (засега) 33 епизод е с премиера по НВО в САЩ през декември 2009 г.

- Епизодът, с най-висок регистриран рейтинг (12.0/23), е „Истински секс 29: Всичко да се вее”.

- Пати Каплан е режисьор и продуцент и на познатата на българските НВО зрители документална HBO поредица “В къщата на удоволствията”/ Cathouse.

В нощта на 5 срещу 6 юли, от 02:40 в София ще е поне 18 градуса, според weather.com, а в епизод „Истински секс 28: Номера и наслади в спалнята”, режисьорът Пати Каплан ще покаже своето изследване за начините, с които мъжете и жените изследват анатомията си и губят задръжките си, в следствие на което подобряват сексуалния си живот. В този епизод три жени ще предизвикат възмущение във Флорида с голото си изпълнение на „Макбет“, едно бурлеска представление във Вашингтон е изпълнено само от чернокожи актьори; в Далас пък си падат по секс игри с коне. Сигурно не е това, което си мислите...

В нощта на 12 срещу 13 юли, от 01:15 ще ни остава по-малко от ден до френския национален празник, а в епизод „Истински секс 29: Всичко да се вее” режисьорът Пати Каплан и нейния екип се срещат с двама австралийски кукловоди, които играят с... пениси, получават секс съвети от дама, която посвещава семейни двойки в тайните на Кама Сутра чрез практически семинари и попадат на състезание по свободна борба в Санта Фе, което завършва с буйна оргия. Сексът никога не е бил толкова истерично забавен, обещават!

В нощта на 19 срещу 20 юли, от 00:30 луната ще във фаза Новолуние, а в „Истински секс 30: Надолу и мръсно” от документалната поредица на HBO екипът на Пати Каплан ще се срещне с ексцентричната трупа от еротичен цирк, както и с предприемчивите собственици на малка филмова компания, която продуцира домашни секс клипове и един особено забавен любител на секса в мечешки костюми. Еротика и хумор се привличат неудържимо в историите от филма, които потвърждават прозрението на Уди Алън, че „ако сексът не е мръсен, значи не го правиш както трябва”.

В нощта на 26 срещу 27 юли, от 00:40 „светът ще е Олимпиада”, а HBO ще излъчи „Истински секс 31: Добра ли съм в леглото?”. На ръба на добрия вкус, филмът води зрителите си на задъхан рисков тур из съвременния сексуален пейзаж. „Анален секс 101“ е с гид Тристън Таормино, която се е самопровъзгласила за посветена в сферата и дава ценни съвети на желаещите да опитат нещо ново. „Дворецът на Палагия“ разказва за маскирани участници в света на гръко-римските секс оргии. „Клубът на самоубийките“ пък събира момичета от цял свят, готови да се подложат на татуировки, пиърсинг, екстремни прически, за да заприличат на идолите си – pin up иконите. Ay! Papi Chulo разказва за нощния клуб Deja Vu, където най-красивите латино танцьори танцуват мръсно и показват прелести за желаещите дами...

Епизодите от документалната поредица на НВО „Истински секс” са през юли – всеки четвъртък, доста след полунощ.