Феновете на кинозвездите Андрю Гарфийлд и Ема Стоун са убедени, че тяхната любов е по-романтична от тази в награждавания мюзикъл „Ла Ла Ленд“.

Андрю и Ема бяха уловени от фотографите в един супер емоционален момент – да се прегръщат зад кулисите на филмовите награди BAFTA в неделя в Лондон, близо година след като прекратиха връзката си.

Според очевидци двамата изглеждали истински щастливи заедно и се държали за ръце цяла вечер, което означава, че нито един от двамата не е готов да има нова връзка с друг човек, пише Tialoto.

Всички се надяват любовта между Стоун и Гарфийлд да не е напълно изгубена и те да се съберат.

Двамата бяха заедно в продължение на четири години, след като се влюбиха на снимачната площадка на „Невероятният Спайдърмен“ през 2011-а.

Те се разделяха и събираха на два пъти, като според слуховете 33-годишният актьор е искал да създадат семейство, но 28-годишната Ема не се е чувствала готова.

Каквато и да е била причината тази холивудска двойка да се раздели, факт е че наскоро той каза в интервю, че винаги ще обича Стоун и че ако бъде изоставен на пустинен остров иска тя да бъде с него.

Интересното е, че и двете звезди се радват на успешни кариери в момента, като са номинирани в една и съща категория на тазгодишните „Оскар“-и за „Най-добър актьор“ и „Най-добра актриса“. Тя за ролята си в хита „Ла Ла Ленд“, а той за ролята си във филма на Мел Гибсън – „Hacksaw Ridge“.