Сега на Андрей и Ернестина им е лесно. Публиката ги обича и телевизиите ще се избият коя по-напред да ги набута в риалити формат.

В края на миналата година Ерна се облажи със солиден хонорар от „ВИП Брадър", а само 3 месеца по-късно тя и съпругът й влизат в новото предаване „Между нас казано". Твърди се, че двамата ще взимат общо по 3000 лева на предаване, което означава по 12 000 лева на месец.

Старите хора ще възкликнат, че това са бели пари за черни дни. Защото семейство Слабакови е минало през достатъчно тежки изпитания и знае да живее с две и двеста.

„В един момент се оказа, че с Андрей сме свършили парите. И той точно тогава реши да се разболее тежко. Вдигна 40 градуса температура, но нямах с какво да му купя лекарствата или да викна такси и да го закарам в болницата. Отидох до близкото магазинче и събрах последните стотинки, за да купя една пица и чай. Сега тази история ми изглежда като някаква приказка ", спомня си актрисата.



Тя тръгва от сутрин до вечер да обикаля модни агенции в Италия , за да си търси работа като модел.

„Нарочно ходех с Андрей, за да видят, че съм омъжена. Италианците слабо се впечатляват от тези подробности. Канеха ме по кафета, на вечери, на яхти. Имаше един сладур, който твърде много хлътна по мен и трябваше да го отрежа малко по-остричко. Една вечер се обади в квартирата, за да ми съобщи, че току-що се е нагълтал две шепи хапчета и спокойно очаква смъртта.

Нямаше как, вдигнахме се с Андрей и отидохме до тях, а след това го откарахме в болница. Започнаха да му правят промивки, спасиха го. Лекарите ми казаха, че трябва да отида да подпиша някакви документи. Връщам се в стаята и чувам моят обожател и Андрей да си приказват кротко. Онзи му обяснява, че не може без мен и пак ще опита да се самоубие. А съпругът ми го успокоява с думите:

"Стига глупости, братче! какво толкова й харесваш, жена като жена. Не заслужава чак такава жертва", усмихва се Ернестина Шинова.

Думите на Андрей обаче не могат да я заблудят какви са истинските му чувства. Двамата все пак успяват да заковат 30 години съвместен живот. Не че през това време любовта им не се сблъсква в остри подводни камъни, пише hotarena.net.

Сн.: Булфото