В последните дни от лятото Татяна се отдаде на пълен релакс с любимия си мъж.

След премиерата на новата ѝ песен “Падам си по теб”, която набира все по-голяма популярност, половинката на певицата я отведе на едни от най-красивите места по света.

“Толкова е хубаво да се събуждаш с любимия си човек и да изпиваш първото си кафе, заедно с него, независимо къде се намираш...Малките неща винаги първо са ми правили впечатление, а това някак липсваше в изминалия период от живота ми. Хората са казали, че когато си щастлив, не е добре много да споделяш това, но аз с пълна сила сега мога да изкрещя, че имам всичко, от което съм имала нужда - споделя Татяна и допълва - Той е мъжа, който не мисли само за неговия бизнес, а по-скоро повечето време говорим за моята музика, клипове и всичко, което е свързано с моята работа. Подкрепата е най-важното нещо и за мъжа, и за жената, за да се развиват и мислят в една посока”.

Татяна разкрива, че не е знаела къде ще я отведе любимият ѝ, но с радост е открила, че първата дестинация е Гърция – посетили са гръцкия остров Скиатос, както и любимото ѝ място в Халкидики, Солун, където два дни са се отдали на купони и забавления и са посетили участие на Никос Вертис в бузуки бар.

От там са отпътували директно за о. Сардиния, като една от спирките им е било курортното градче Санта Тереза Галура, известно с прекрасните си плажове. След това са последвали пътя на популярното вино просеко до Тревизо, Венеция.

“Там отседнахме във впечатляващ замък, където дегустирахме прекрасни вина, а след това посетихме един страхотен италиански курорт Бибионе. Разбира се нямаше как да се разминем и с любимата ни част – шопинга”, разказва с вълнение Татяна пред телевизия “Планета”.

Певицата признава, че е очарована от Венеция, където е нямало как да не се снимат на моста на въздишките и да се наслаждават на живота по тесните и живописни улички.

“Животът е кръговрат, защото веднъж губиш хора, друг път – печелиш! Благодаря на Господ, че ми изпрати любовта отново, която ме хареса в най-лошия период от живота ми. Тогава когато бях объркана, страдаща и не знаех вярната посока, която трябва да поема! А сега, когато отново всичко е в хармония, имам много цели и идеи, които ще реализирам”, споделя с усмивка Татяна.