Една звездна двойка от няколко седмици се върти в безспирен любовен екшън. Светските клюкари направо ги побъркаха и няма изгледи за затишие.

Горещи страсти разтърсват битието и душата на нападателя на Парма Валери Божинов и изключително сексапилната Николета Лозанова.

Интригата между тях и бившата на футболиста Алисия е постоянно захранвана от скандали, през които бавно изкристализира някаква истина, пише .

След като първата снимка на Валери и Николета като двойка излезе наяве в Италия, се завихри буря от коментари.

Фотото от Парма, на което те са допрели устни, завърши цикъла от клюки, започнал с кадрите в списание "69".

*Валери и Николета (Снимки: сп. 69)

В прекрасния италиански град птичките бяха щракнати от сп. M-Magazine.

Тъкмо нападателят беше обявил, че с брюнетката са заедно от Коледа.

Точно в този момент обаче медиите на Ботуша припознаха Николета като заплаха за кариерата на Божинов.

В сайта Sullanotizia.com плеймейтката си е спечелила прозвището "серийна кръшкачка".

Сравняват я с английската фурия Даниел Лойд, която завъртя главите на Теди Шерингам и Джърмейн Дефоу и скачаше от футболист на футболист със страшна скорост преди да се запознае и сгоди за Джейми О'Хара.

И още с френската палавница Ванеса Перонсел, която скара най-добрите приятели Джон Тери и Уейн Бридж, и с проститутката Моника Минт, завлякла в кревата си Питър Крауч.

*(Л-Д)Даниел Лойд,  Ванеса Перонсел, Моника Минт

Основно притеснение на журналиста Масимо Бенчивенга е, че Николета е ходила с Жоро Главата.

"Не се знае доколко тази жена, която е била сексиграчка на български мафиот, би била полезна за Валери Божинов", пише той.

Според него Божинов трябвало да осъзнае, че вече не е 18-годишният феномен, а е на 24 и трябва здраво да си стъпи на краката.

"Честно, за нападател като Валери, Николета може да се окаже детонаторът, който да сложи края", вещае мрачно Бенчивенга, цитиран у нас от в. "Стандарт".

*Николета и Валери

Авторът на статията обаче смята, че Божинов все още има време да поеме в правилната посока, да направи промяна в своята кариера и да остави отпечатък във футбола, защото "неговият недостатък не е талантът (напротив при него той е кристален) или липсата на подходяща среда - Парма в този смисъл се явява панацея. Проблемът на Божинов е "в главата".

Въпреки този негативен коментар италианските лайфстайл и спортни сайтове се спукват да пускат снимки на Николета, което все пак говори за респект пред хубостта и формите на българката.