Христо Сираков не остана за дълго сам. Дори успя да открадне тръпката на доста по-младия от него Ники Михайлов!

Известният с прякора си Ицо 100-те манекенки бизнесмен забърса ново гадже - 24-годишната плеймейтка Биляна Евгениева. Явно участието му в журито на "Мис Плеймейт" е имало ефект и Ицето е успял да набележи новата си изгора още на подиума, докато се кълчи по бельо.

58-годишният Сираков представи поредната си половинка в сряда вечерта на премиерата на новия филм на Ники Илиев "Живи легенди".



Въпреки разликата от 34 години между него и плеймейтката той въобще не се посвени да я опипва и да се държи като влюбен тийнейджър с нея пред всички.

Засуканата мадама с доста дълги крака събра очите с прилепналата си рокля в яркозелен цвят. Пернишката плеймейтка бе една от най-обсъжданите участнички в еротичния конкурс, като интересен факт е, че има и 6-годишен син.

Тя бе забъркана в афера с футболиста Ники Михайлов, като авантюрата им бе спрягана като причина за раздялата му с Алисия. Биляна сама призна, че е имала връзка и с друг бивш на фолк певица - Мартин Данона. Той дълго време беше любовник на Анелия.

Снимки: България Днес, Булфото