Рап легендата Ицо Хазарта изкарва куп пари от участия, но не ги харчи за луксозни коли и маркови дрехи като повечето си колеги и колежки.

Журиращият „България търси талант” изпълнител кара 30-годишен мерцедес, на който мястото му отдавна е в автоморгите. Зад волана на вехтото немското возило певецът бе засечен онзи ден от папараците ни на малка уличка в центъра на София.

Докато шофираше, основателят на група „Ъпсурт” държеше смартфон до ухото си. С това извършваше нарушение на Закона за движение по пътищата и ако наблизо имаше катаджия, щеше да го санкционира с 50 лева глоба. Самият Ицо осъзнаваше, че е в издънка, защото се озърташе уплашено за униформени полицаи.

Щом приключи разговора си, Хазарта измина още няколко метра с возилото си и паркира. После пъргаво изскочи от колата си и се отправи пеш към намиращата се в близост гостилница. Облеченият в протрити дънки и черно кожено яке рапър хлътна в заведението, а 5 минути по-късно излезе от там, стиснал в ръката си черна найлонова торба с храна за вкъщи. В плика имаше минимум 3 кутии със супа и манджички.

Запасил се с топли гозби, шоуменът отново се настани в мерцедеса и даде газ. Старата лимузина го закара безаварийно до квартал в широкия център на София, където е домът му. Апартаментът на Ицо е в малка, но чаровна кооперация с китно дворче. Хазарта винаги е твърдял, че не си пада по лукса и не е разточителен в харчовете си. Той е категоричен, че харесва живота си точно такъв, какъвто е.„Доволен съм от жилището ми, от вилата ми, от колата ми. Никога не бих направил компромиси със себе си, за да си купя по-хубава къща или по-лъскав автомобил”, споделял е певецът, пише Уикенд.