Ицо Хазарта се изгаври жестоко с Павел и Венци Венц, както и всички млади попълнения в рапа, които залагат на фолк визията. Вокалът на „Ъпсурт” пусна вчера песента си „Браво” и предизвика истинско фурор в социалните мрежи заради силния текст, класическото звучене и не на последно място-чудесния клип на песента. Зад музиката и текста стои дългогодишния творчески партньор на Хазарта Бат Венци, а режисьор на клипа е Валери Милев.

Видеото е пълно с лимузини, тунинговани мацки и женска плът. В него участие като режисьор на чалга клип взима и Люси Иларионов, който играе себе си. Сред персонажите има и дует, който досущ прилича на Павел и Венци Венц, не само заради характерните мустаци, но и сценичното им поведение. Парчето, което обещава да оглави класациите през идните месеци, е плод на колаборацията между известна марка кафе и хип-хоп звездата.

16 години след излизането на музикалната сцена на тоталния хит „3в1“ изпълнителят и любимият кафе микс обединяват усилия, за да се изправят срещу предразсъдъците. Ицо Хазарта пише първия си хит "Нон-стоп", когато е на 18 години. Оттогава до днес има десетки хитове, хиляди концерти и четири супер успешни албума заедно с "Ъпсурт". През 2019г. ще излезе първият му самостоятелен албум.