Култово име за родния рап влиза в журито на „България търси талант".

Ицо Хазарта прие офертата на Би Ти Ви да бъде един от четиримата, които ще отсяват участниците в петия сезон на формата, научи „Всеки ден". Фронтменът на „Ъпсурт" за първи път ще влезе в подобно амплоа.

Хазарта досега се пазеше да оценява чужди постижения и предпочиташе да се занимава основно със собствените си дела. Той е известен в гилдията със своята скромност. Не обича да говори за себе си, какво остава да съди останалите. Този път обаче реши да разчупи рамката и от пролетта смята да коли и беси в новия сезон на „Талантите".

Говори се, че към това го подтикнало участието на колегата му Криско в „Х Фактор". Двамата рапъри от доста време са във война и често си мерят постиженията, но габровецът водеше с една точка заради менторското си място в шоуто на Нова. С участието си в Би Ти Ви Хазарта отново изравнява силите. Той очевидно вече не се гнуси да приема спорни предложения, след като отскоро е лице и на хазартния гигант „Еврофутбол", свързван от години с Васил Божков. Мълви се, че за да възпее залозите в песен, Ицо е получил 30 000 лева.

Като друг член на журито на „България търси талант" се спряга Асен Блатечки. Актьорът веднъж вече е заемал това място и остави приятни впечатления у всички с позитивното си отношение към участниците и вечната си широка усмивка. В Би Ти Ви решиха да заложат отново на тази печеливша карта с надеждата, че ще привлече пред екраните представителките на нежния пол. Той е харесван и от много мъже заради чувството си за хумор и готовност да пробва върху себе си даже най-опасните номера на участниците.

Другите двама членове на журито вече са обявени официално от Би Ти Ви. Това са младата певица Михаела Филева и Любен Дилов - син, който вече три пъти е оценявал таланти.