Ицо „Стоте манекенки" се показа като перфектен танцьор на партито, отбелязало юбилейния стотен брой на мъжката библия „Плейбой" в клуб Night flight. След няколко уискита Христо Сираков разхвърля сако и вратовръзка и почна луди танци с девойките от заведението, преоблечени като дяволи и ангелчета.

Старите приятелки Андреа и Николета събраха погледите на гостите. Стигна се дотам, че на гигантската стена на сцената се появи надписът „Г-н Сираков и адреналинките - kisses". И за слепите стана ясно, че Стоте манекенки все пак е прежалил Зара и дойде на купона заедно с нежно създание с тъмна коса. Светски клюкари веднага отбелязаха, че вероятно това е тайнствената счетоводителка, с която Сираков се утешаваше след раздялата с брадърката Зара.

За жалост на мъжката част повечето от поканените дами от корици на „Плейбой" дойдоха стилно облечени в черни рокли, които не откриваха достатъчно прелестите им. Единствената, нарушила дрескода, беше исландката Асдис Ран, която цъфна в бяло заедно със съпруга си Гардар Гунлаугсон.

Присъстващите господа простиха на Асдис, че е нарушила дрескода, защото късата й рокличка показваше щедро изваяните й форми Азис влезе от страничния вход на Night flight заедно с новата си любов Мистър Менхънт 2010 Мустафа Лешов. Краля на чалгата обаче се беше барнал в семпъл червен анцуг. Двамата се скътаха от любопитни фенове в сепарето на балкона. Към Азис се присъедини по някое време и Анелия. Във ВИП сепарето се настаниха и Денис Ризов и Пламен Константинов.

Андреа и Николета Лозанова предпочитаха да са скрити, но красотата им беше забелязана в претъпканото заведение. Калин Вельов не устоя на палавите зайчета, щъкащи из клуба, и си тръгна само два часа след началото. Иван Ласкин пристигна в компанията на брат си и в същия състав напусна. На влизане в заведението Ласкин бе почти задушен в прегръдка от Мартин Захариев. Мис Силикон Йоана Христова разходи 4-месечния си корем в тълпата.

Още с пристигането си „юбилейната корица 100" на изданието Диана Любенова събра погледите на присъстващите. До нея бе любимият й Лес Уелдън. Чалга звездата ДесиСлава изненада гостите с перфектно изпълнение на Summer time. Миньончето показа сатенено комплектче с къси гащета, обшито с камъни "Сваровски".

На купона липсваха две неща - Златките. Черната - Димитрова, е ясно защо не присъства - тя е обидена, понеже й е била обещана на нея тази корица, но в последния момент издателите са я сменили. Но къде беше русата - Райкова? Факт е, че красавицата е сменила имиджа и рядко ходи по партита, предпочита семейния уют.