Бизнесменът Христо Сираков - Стоте манекенки, който до скоро сипеше змии и гущери по адрес на бившата си годеница Биляна Евгениева, се върна при нея!

Преди около седмица 100-те манекенки и плеймейтката бяха засечени да нагъват гъши дроб в сръбски столичен ресторант, разказва агент на „Уикенд“, пише hotarena.net.

Миналия четвъртък бизнесменът резервирал маса за четирима в заведението над Околовръстния път на София. Появил се под ръка с Евгениева, за която се сгоди точно по същото време преди една година.

Перничанката обаче не стигна до брак със Сираков, след като в разгара на лятото му изневери с футболиста Благой Георгиев, а това стана публично достояние на няколко пъти.

Сватбата веднага бе отменена, а Христо натири Биляна от дома си, след което тя се върна в града на Голфовете и винкела.

На вечерята към него и плеймейтката се присъединила и друга двойка. Въпреки клетвите му, че няма да прости изневярата и е невъзможно отново да се събере с Биляна, Христо Сираков е нарушил своите обети.

Сбирката очевидно е била с повод, тъй като цялата вечер компанията вдигала наздравици, предимно насочени към бившите годеници. Двамата пък не скрили любовта си, която демонстрирали пред всички.

Присъстващите вкупом глезили сетивата си с гъши дроб, манатарки в масло и телешки джолан с гъби.

Според запознати Биляна и Христо подновили отношенията си преди около месец, но до формалност – да живеят отново под един покрив, все още не се е стигнало.