Момичетата, които имат поне един наперен плейбой с ловджийски инстинкт и самочувствие, надскачащо дебелината на портфейла му, могат да ползват текста към Shut Down на Ива Атанасова-Ivy като лична мантра.

Или да синтезират куплета му във Фейсбук статус срещу момчето, което държи на всяка цена да ги превърне в трофей по полова атлетика. С микса си от мумбатон, денсхол и реге фюжън Shut Down по нищо не отстъпва на хитовете от румънската поточна линия, но това, което ни се приисква да видим след първото гледане на видеото е вокалната форма на Ива да достигне до максимума, който е постигнала с физическата.

Това обаче не прави парчето по-малко свежо и енергийния му заряд със сигурност ще погъделичка петичките и на най-големите лаици на дансинга.

Ролята на мъжът-хищник, който отхвърля топ модели от корици на списания като част от кастинга си за партньорка, е поверена на коафьора на звездите Ивайло Колев. Допълнителен цвят във видеото придават няколко плеймейтки начело с Маги Бадер, както палитрата от изключително редки и скъпи кожи, допълващи сексапила на Ива.