Изпълнителката на Ара мюзик ще зарадва тази година всички жители и гости на град Перник със самостоятелен концерт. На сцената на обновения централен площад, талантливата Ива Давидова ще поднесе своя музикален подарък по повод Празника на родния си град – 19 октомври.

Заедно с танцьорите от ФА „Български ритми”, огненото шоу на група FIRE STARS и кукерите от с. Габров дол, Ива Давидова ще изпълни едни от най-емблематичните песни от своя репертоар: „Рада, Радомирка”, „Кой уши байрака”, „Мари, Марийко”, „Айде, Яно” и др.

„Благодаря за поканата на кмета на гр. Перник инж. Иван Иванов, както и на зам. кмета по културата инж. Юлиана Ефремова. Голяма отговорност и чест е този концерт за мен, защото ми е поверена финалната част на празника. Ще изпълня естествено и песента за Перник, която подарих на града преди няколко години.

В момента сме в трескава подготовка и репетиции. Каня всички мои съграждани, приятели и почитатели на площада на Перник, 19 октомври от 17:30ч. на един спектакъл с много изненади!”, сподели Ива Давидова.