Ива Дойчинова се ядосва на наглостта на мобилен оператор.

Симпатичната дама получавала всеки ден по няколко есемеса и обаждания да се включи в телефонна игра.

Освен върху себе си обаче Дойчинова усетила тормоза и върху цялото си семейство.

„Вчера ми се обади дъщеря ми, която е на 9 г., за да ми каже, че получава много съобщения за някаква игра. Тя решила да прекрати това, като напише обратно съобщение с молбата – цитирам: „Моля, не ми пращайте повече есемеси“. Разбира се, не е допускала, че срещу нея стои машина, а си представя добра и разбираща леличка, която ще я чуе“.

Естествено, след като малката написала това, тя започнала да получава серия от съобщения, с които я канят да си напише ЕГН-то и да се регистрира. Около 4-5 на брой. Според журналистката по този начин твърдо се нарушават правата на децата, четем в „Уикенд“.

Водещата на „Денят е прекрасен“ направо полудяла, когато след няколко часа самата тя започнала да получава досадните спам съобщения през няколко минути. В началото решила, че ако не отговаря, мобилният оператор ще я остави на мира, но се оказало, че греши. Водещата дори имала телефонно обаждане от Ники Кънчев.

„Записаният разговор с Ники Кънчев беше просто върхът на всичко. Ники, ти си пич, приятелю, но това мина всякакви граници!“, реагира спонтанно блондинката.

Ива се е заканила да не оставя така нещата. Тя дори възнамерявала да се оплаче на Комисията за защита на потребителите и да прекрати тормоза на телефонния си оператор час по-скоро.

„Децата направо са полудели по тази есемес игра! Някои пращат даже ЕГН-тата на родителите си! Какво ще стане, ако някой злоупотреби с тази информация?“, ядосва се Ива, пише mamita-bg.com.