Тайни от Къщата на VIP Brother разбули пиарката Ива Екимова, малко след излизането си от шоуто.

- След като VIP Brother излъчи видео, в което се видя, че двамата с Иво Аръков се сваляте, какво те попита твоят приятел Петрозар?
- Наистина не си спомням какво точно ми каза, но беше нещо от рода на: „О, добре, аз сега ще ти го върна“ (смее се) Перифразирам, разбира се, защото като се видяхме, бях под много силна емоция – багажа, в колата, взела ли съм си всичко...

- Забрави ли нещо в Къщата?
- Разбира се, как не!

- Това значи, че пак ще се върнеш там, според поверието. Искаш ли пак да влезеш? Каза, че би участвала и в All Stars сезона?
- Освен, ако Иво не се тръшне болен, с дископатия, няма причина да се връщам.

- Какво имаш предвид?
- Най-смешното беше, че повечето съквартиранти получиха кризи заради смяната на температурата. Първо Жени, после Кали закъсаха с кръста и аз ходех и им правех масажи с Репарил. И като полежа Иво 2 дни с дископатия, аз си седя на двора и си дърдоря с другите, и пристига Жени и вика: „Иво те чака да му направиш масаж“. Аз: „Моляяя?“ И минават 5 минути и тя ми го повтаря. Влизам в спалнята и Иво лежи, ама наистина не мърда втори ден, около него хапове разпиляни. И аз му казвам: „Пристига отрядът за бързо масажиране“ и той се съблича. Аз почвам да му правя масаж, той ми гледа сеира, за да разбера аз после, че е искал Кучкова да му прави масаж. И му викам: „Ами, казвайте ги тези неща бе, хора.“ (смее се)

- Той уж искал Кучкова, но я номинира и тя го номинира. А всъщност теб тайно те харесва Wosh MC, знаеше ли го?
- Да, знаех, че ме харесва. Аз също много го харесвам, защото е много сладък и приятен за общуване, готин. Просто е невероятен. Той си ми го каза така: „Ивенце, много те харесвам“.

- Според Евгени Минчев Иво Аръков е на другия бряг. Ти като жена как смяташ?
- Не мога да давам оценка за сексуалността, на когото и да било в Къщата или да потвърждавам думите на Евгени Минчев. По отношение на Аръков един от мотивите ми да се държа така с него беше, че постоянно беше под този натиск – гей ли е или не, и каква е сексуалността му, и сметнах, че за него ще е ОК да го подкрепя. Чисто имиджово, ако една жена те преследва в кавички и ти показва отношение, би трябвало да излезе наяве характеристиката, която е по-добра за мъжа.

- Защо се провали тогава мисията „Диктаторите“?
- Тя не беше провалена.



- В началото я провалихте вие с преврата, а до успешен финал я доведоха само усилията на Жени и Тачо.
- Така е. Виж, лично аз влязох, за да играя играта и съм я играла по начин, по който да бъде интересна на зрителите. Не вярвам на тях да им е интересно да гледат едни хора да седят нон стоп в затвора, по униформи, или да прескачат между двора и резиденцията. И съм категорична, че беше интересно да направим този преврат, както се е правило във всички диктаторски режими. Респектът ми е насочен към Воче и Кали, които бяха моторът на това играта да бъде интересна. Трябва освен скандали да има и друго, което хората да гледат.

- Всъщност след тази мисия се развихри един от най-големите скандали в Къщата!
- Емоциите много ескалираха, но имаше и една линия на поведение на Жени и Тачо, която прекрачваше границите на хуманното отношение. Мога да седя в затвора, да не пия, да не ям. Но всички се разбунтувахме, че Камелия Тодорова седя много дълго и после ни вкараха всички в затвора. Това не беше тактически добър ход на диктаторите, но... всичко е добре, когато свършва добре.

- Как ще те посрещнат сега твоите студенти?
- Не знам, очаквам срещата с тях с нетърпение. Предстои да разбера.

- Петрозар каза, че ще те води на романтично пътуване. Къде ще ходите?
- Много ми се иска да отидем до Позитано, той клони към Дубай. Още не сме си се нарадвали, за да го планираме. Той има много работа, аз ще ползвам тази седмица да си взема малко въздух, да се видя с хората, с които не съм се видяла.

- Дара какво ти каза, когато ти се прибра вкъщи?
- Първото, което каза, беше: „Слава Богу, молих се с цялото си сърце и душа за това“. Тя е зодия рак и това, което се опитвам да й внуша и да й казвам винаги е, че когато иска нещо много силно, то ще се случи. Дара има нужда от мен сега, преминава през тежък период на възрастта си и смятам, че излязох навреме, за да я подкрепя като майка.

- Имаш ли вече предложения за ТВ изяви?
- Чакай малко (смее се), аз от 4 часа съм навън!

- Вече трябва дори да са те затрупали с оферти!
- Мога да бъда водеща на „Папараци“ (смее се)..