Ива Екимова коментира пред Гала отношението й към Иво Аръков.

Малко преди да излезе от Къщата на "ВИП Брадър" снощи от екипа на предаването пуснаха кадри, с които искаха да подскажат, че между Ива и Иво има любов. Блондинката обаче отрича това.

"Не съм била влюбена в него. Физически привлечена - не, емоционално - да. Разликата между мен и него е 12 години и е абсурдно да се мисли в тази посока", каза Ива, цитирана от Lifestyle.bg



"Останах много разочарована. В него впоследствие видях характеристики на егоизъм и отказ да играе съвместно с другите играчи. Нищо повече от показаното не се е случило и не е имало и нямам в себе си в момента", каза още Ива.

Екимова отрича да има проблем с любимия си Петрозар преди да влезе в Къщата.

"Не се оправдавам, влязох в Къщата, за да играя игра и играх игра. Това, че Иво Аръкво попадна в полезрението на играта ми - да си е правил сметката", каза на шега Ива.



Тя довери, че е заедно с Петрозар от 5 години и не скри, че са имали и трудни периоди.

"Най-голямото изпитание за нас беше Биг Брадър. Имали сме тежки моменти. Не е имало период, в които да сме мислили да се разделим, но е имало период на тежки взаимоотношения. В Къщата си дадох сметка, че отвън имам прекрасно семейство. Бях предупредила Дара, майка ми и Петро, че ще бъде тежко", довери още блондинката.

На въпроса дали тази нощ тя и Петрозар са работили за бебе, Ива отговори кратко и ясно: "Да".