Бившата телевизионна водеща Ива Екимова тежко преживява раздялата с бизнесмена Петрозар Филипов.

Постоянното изрусяване и стресът покрай финала на 6-годишната им връзка са съсипали косата на изкуствената блондинка. Челото на Ива лъщи оплешивяло като кубе на църква, забелязаха наблюдателни зрители на „Фермата” по Би Ти Ви, където Екимова често коментира участниците по време на живите предавания. Тя буквално е съсипана и изглежда видимо състарена.

В продължение на няколко месеца вдовицата на Дими от група „Сленг” криеше от медиите, че е изоставена. Едва преди месец Ива публично призна, че с Петрозар, за когото бе сгодена и от когото искаше дете, са разделени.

Според запознати Ива решила да направи откровението, тъй като тук-там започнало да се чува, че Петрозар има нова връзка и взели да го засичат из София под ръка с апетитна мадама.

„Раздялата се случи след един много спокоен разговор. Аз го помолих да ми даде време и пространство да разбера това, което ме тревожи в тази връзка, дали тя може да продължи и най-вече как.



В последните 2 години аз бях сложила приоритет изцяло на работата си и това ме отдалечи от Петрозар. Някак си спрях да се грижа за връзката и отношенията ни”, признава Ива.

Чашата преляла с участието й във „ВИП Брадър”, където Екимова открито флиртуваше с актьора Иво Аръков. Петрозар остана безмълвен, когато докато я защитаваше по време на последната й номинация за изгонване, видя видео запис от свалка между Ива и Иво, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Екимова правеше масажи на актьора в леглото, но остана със зяпнала уста, виждайки разговора между Екимова и Жени Калканджиева, в който Ива откровено призна, че ако срещне Иво отвън, веднага ще го „опатка”.

Преди дни пък самия Петрозар заяви пред светско списание, че в момента е сам. Той е бил до Куба по бизнес дела и не изключва възможността пак да се събере с Ива Екимова.

Снимки: Фейсбук