Ива Екимова даде ексклузивно интервю за списание LOVE style, в което признава за първи път, че е разделена с приятеля си Петрозар от шест месеца.

Двамата бяха заедно в продълежeние на седем години и дори мислели за сватба в Америка през март.

„Раздялата се случи след едни много спокоен разговор. Аз го помолих да ми даде време и пространство да разбера това, което ме тревожи в тази връзка, дали тя може да продължи и най-вече как. В последните две години аз бях сложила приоритет изцяло на работата си и това ме отдалечи от Петрозар. Някак си спрях да се грижа за връзката и отношенията ни”, разкрива Ива пред списание LOVE style.

Двамата правили опит да имат свое дете, но бебето така и не се получило.

„Никога не сме имали битови затруднения, а по отношение на секса нищо не ни е липсвало. Допускам, че случилото се във „ВИП Брадър” е допринесло за това да прелее чашата на неговото търпение”, не крие Екимова.

Въпреки раздялата двамата са запазили приятелски отношения, чуват се и имат съвместен бизнес, който ще продължат заедно. В нейния живот не се е появил нов човек, а дъщеря й Дара е единственото освен работата, което я държи да не рухне емоционално и психически.