Пиарката Ива Екимова отново намери любовта!

Само 2 години след като се раздели с дългогодишния си приятел Петрозар, блондинката е с ново любовно завоевание. Мъжът, в чието легло се е намърдала блондинката, отново е публично известен. Той е 61-годишният бивш политик и екс тв бос Михаил Михайлов, твърди hotarena.net, без да цитира източници на клюката.

В началото на публичната си биография Мишо е бил актьор, след това станал шеф на Нова телевизия в сръбския й период, а по негово време стартира първият сутрешен блок и се появяват първите момичета на времето. Заради разминавания с властта е свален от поста и оглавява Канал 3. Михайлов я направи една от най-гледаните кабеларки по онова време.

После минава на страната на властта – първо се грижи за имиджа на Стефан Софиянски, а след това става пиар на Иван Костов. Преди десетина години Михайлов се установява със съпругата си Христина и двамата им сина Михаил-младши и Алекс в Барселона. Какво е семейното му статукво към този момент не е ясно, но влюбчивият Мишо не бързал да афишира връзката си с 20 години по-младата от него Ива.

Любовната им афера обаче не останала дълго време в тайна. Двамата често били забелязвани да си гукат на четири очи в закътани скъпарски заведения. Въпреки достолепната си за нови увлечения възраст, Михайлов изглеждал до Екимова като влюбен ученик. Блондинката пък буквално сияела от щастие.