Ива Екимова падна в лапите на алкохола.

Бившата манекенка, която набра популярност като „момиче на късмета" от шоуто „Невада", показа жестоки кръгове под очите във „ВИП Брадър".

Бивш сценарист на „Жените говорят" по ТВ7 разкри, че Ива обичала „руска закуска" - чаша чиста водка без мезе.

Всяка сутрин преди записи на следобедното предаване преквалифициралата се в пиар експерт мажоретка „пипала стъклото" за ужас на екипа.



„Без алкохол наблизо тя изпада в паника, става й зле. Затова и на едно от последните състезания в Къщата изкрещя неистово към Калканджиева: „Вземи виното, деее", а после се оправда, че уж го искала за Жени", категорични са запознати с вредния навик на Екимова.

Според тях залитането към водката коствало на блондинката чутовни скандали с актуалното й гадже Петрозар.

Той отчаяно се опитвал да я откаже от перманентното опиянение, в което изпадала още от ранни зори. 47-годишният софиянец има 20-годишна дъщеря и един несполучлив брак зад гърба си.

„Той е добър и възпитан човек. Доверието е нещо, което другият печели - то не се дава и не е константа в отношенията между хората", поласка го наскоро Ива.

Нейни близки пък издадоха, че любовта й към водката е родена от трагедия. Зад всекидневното наливане прозира голямата мъка по покойния й съпруг Дими.