Милиардерският наследник Антон Божков най-накрая подари годежен пръстен на дългогодишната си приятелка – дъщерята на Стефан Софиянски – Ива. Божков – младши подарил на Ива Софиянска годежен пръстен и я ощастливил безкрайно много.

Пръстенът, който вече краси ръката на Ива, струвал 15 хиляди евро. В сравнение с огромното богатство на годеника това не е кой знае колко, но пръстенът все пак трябва да се носи.

Таткото на бъдещата булка – бил също извънредно доволен и от сърце благословил двойката, пишат от kliuki.bg

От няколко години младата Софиянска живее при Антон Божков в Лондон, но отскоро двамата редят огромно баровско жилище, което се намира в централната част на английската столица.

Двамата смятат да се установят да живеят за постоянно в Лондон. Въпреки това не са редки случаите, когато си идват и в България при близките разправят, че госпожица Софиянска се била кротнала много и избягвала контактите и публичните проявления.

Най-близка дружка в Англия й била Ивайла Бакалова, която също се подвизава в английската столица и не пропускала случай да се види с фамозната звойка – Антон и Ива. Според малкото посветени в тайните намерения на младите, в най – скоро време се очаква Ива Софиянска и Антон Божков да се венчаят.