Ива Софиянска-Божкова призна, че има много свободно време и се чуди как да го запълни. Снахата на Васил Божков и дъщеря на бившия столичен кмет Стефан Софиянски - Ива, даде възможност на последователите си в инстаграм да й задават въпроси, като тя обеща да отговори на питанията им.

"Здравейте, пускам малко въпроси отговори, защото ми се отвори много свободно време. Децата са на онлайн училище, а аз няма къде да отида на работа, както знаете. Заради това давам възможност да ми задавате въпроси", призна скучаещата Ива.

Припомняме, че Ива се раздели с Нова телевизия тази есен. В частната медия тя водеше рубриката "Говори с Ива" в уикенд блока "Събуди се", в която й гостуваха известни личности, предимно от шоубизнеса и културната сфера.

Ива е омъжена за сина на бизнесмена Васил Божков - Антон, срещу когото прокуратурата повдигна редица обвинения. В момента хазартният бос се намира в Дубай, пише Лупа.

Най-вероятната причина за раздялата на Ива Софиянска-Божкова с медията са обвиненията, които свекър й Васил Божков отправи към собственика на Нова тв - Кирил Домусчиев. От своя страна Домусчиев заяви, че ще съди Васил Божков за клевета и уронване на престижа.