Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков дават мило и драго за сигурността на двете си деца. Те не само че не изпускат от поглед 5-годишната Мая и 3-годишния Васил, но и са им подсигурили надеждна професионална охрана. Миналата неделя звездното семейство бе засечено от папараци да се разхожда по бул. „Витошка”, съпроводено от двама бодигарда. Телохранителите стояха на малка дистанция от ВИП обектите си, а очите им шареха във всички възможни посоки, писа „Уикенд“.

Единият гард се движеше на 2-3 метра зад фамилия Божкови, а другият се намираше на същото разстояние, но отпред. И двамата бяха облечени еднакво – с дънки, черни якета и удобни обувки. Момчетата вършеха работата си изключително майсторски - като по учебник на американските тайни служби. Присъствието им бе ненатрапчиво, а разположението им позволяваше да реагират на мига при извънредна ситуация.

Ива Софиянска се острига като момче

Компания на Ива и Антон правеше приятелско семейство, което бе извело на разходка невръстния си син. Малчуганът се учеше да ходи, а майка му и дъщерята на бившия кмет и служебен премиер Стефан Софиянски го държаха за ръце, та да не падне. Красивата и очарователна звезда на Нова телевизия обгрижваше и първородната си рожба Мая, а съпругът й се беше фокусирал върху 3-годишния им наследник Васил.

Ето го порасналия син на Малинко

Докато Божкови се разхождаха по „Витошка”, звънна телефонът на главата на семейството. Антон вдигна и проведе дълъг служебен разговор по джиесема, като през цялото време крачеше плътно до жена си и децата им. По всичко личеше, че синът на най-богатия българин не е от съпрузите, които държат половинките си в неведение за професионалните си дела.

Софиянска и любимият й станаха семейство малко преди появата на дъщеричката им Мая през 2013 г. От тогава до днес снахата на милиардера и нов благодетел на ФК „Левски” Васил Божков не мърда никъде без охрана, гардове я пазят дори когато ходи на работа.