Все по-усилено се мълви, че двамата живеят разделени от около месец, като малко след Нова година Антон се изнесъл от мезонета им на пъпа на София, оставяйки в жилището съпругата си и дъщеря им Мая
.
Приятелки на Ива потвърждават митовете и легендите, че втората по големина наследница на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски е разделена с мъжа си. Детайли обаче не разкриват.

Според тях Антон се изнесъл в апартамент в столичния квартал „Лозенец, но всеки ден се отбивал при жена си, за да вижда дъщеря си.



От своя страна Ива Софиянска прекарвала повече време при майка си Алиса и също планирала да напусне семейния апартамент, в който се нанесе с Антон Божков месеци преди сватбата им през лятото на 2013 г., пише Уикенд

Преди 2 години босът на „Нове Холдинг” подари на сина си и новата си снаха тузарски апартамент в Източен Лондон, който според оценката на брокерите струвал близо 3 милиона евро.

Очакванията на Антон да се установи за постоянно в Англия заедно с жена си Ива обаче не се оправдаха, тъй като щерката на Стефан Софиянски настоява да живее в София.



Наследникът на най-богатия българин и щерката на бившия кмет на София се ожениха на пищна церемония в хотел „Шератон” през юни 2013 г., след като преди това бяха гаджета повече от 5 години.

Венчавката бе задвижена и организирана бързо, тъй като Ива забременя от Антон.



Двамата станаха родители през ноември 2013 г., когато на бял свят се появи Мая Божкова. Момиченцето бе кръстено на майката на Антон Божков, въпреки, че до последно вървеше мълва, че новороденото ще вземе името на другата си баба Алиса.