Бременната Ива Софиянска получи забрана да пътува.

Дъщерята на Стефан Софиянски е в осмия месец и лекарите категорично са й забранили почивки на морето и пътувания за удоволствие.

За да избегне всякакъв риск за бъдещото си бебе, тя не може нито да се вози дълго в автомобил, нито да се качва на самолет. Медиците са я предупредили да не се появява навън и в горещите часове.

Ако Ива реши да излиза може да го прави след 7 часа вечерта или сутрин рано, преди слънцето да се е качило високо. Не й е позволено и да се излежава на плажа, нито да прави дълги разходки, а за спорт дори не можела да помисли.

По тази причина в момента Ива скучаела в къщи и единственото й развлечение били телевизионните предавания и книжките. Все пак приятелките й я посещавали от време на време, за да внесат малко разнообразие в живота на съпругата на Антон Божков.

На чаровницата обаче ще й се наложи още поне месец да кротува, тъй като бебето трябва да се роди през октомври. Бъдещият дядо Стефан Софиянски обаче окуражавал Ива по време на последните седмици и тайно се надявал малкия да носи неговото име, пише „Всеки ден”, цитира hotarena.net.