Ива Софиянска-Божкова, която се завърна на екрана със своя рубрика в „Събуди се” по Нова телевизия, споделя в интервю за списание LOVE style, че работата няма да пречи на майчинските й задължения.

Тя е много привързана към децата си. „За мен времето с тях е удоволствие и забавление и не бих се лишила от него.

В моите очи Васил и Мая са най-добрите деца. Бих казала, че за глезенето си имат баби, дядовци и лели. Аз спазвам доста строг режим, но пък останалото време са свободни да се забавляват, както им се иска на тях, по детски”, разкрива Ива пред LOVE style.

Журналистката има своите страхове като всеки родител, но те не са свързани с охрани и нуждата от тях. Тя обаче се съгласила наследниците й бъдат пазени от бодигардове, защото така преценили близките й.

Ива хвали съпруга си Антон Божков, който много й помага в отглеждането на децата.

„Без него не бих се справила. Подписът ни не промени нищо в нашите отношения. Колкото бях щастлива преди с Антон, толкова и сега, а децата само допълниха и оцветиха картинката.”, споделя Софиянска-Божкова.

Тя е категорична, че много би искала да има поне още едно дете, но това ще се случи след някоя и друга година, защото сега иска малко да поработи.