Ива Янкулова: Аз зарязах Бойко!

21 април 2012 | 11:29
Прочетена
12158
 

До момента Ива беше популярна като модел или като гаджето на актьора Бойко Кръстанов. (Вече приключила връзка.) Голямата известност може би тепърва й предстои.

Тя играе една от главните роли в най-новия сериал на NOVA TV – криминалната драма „Отплата“. Свободна и леко притеснена, че трябва да говори за себе си и от неизвестността на предстоящата известност.

Поръчваме си, тя – ментов чай, аз – кафе, и веднага любопитно си прочитаме късметчетата. Моето е пътуване, нейното – дълъг текст в смисъл, че когато ти е трудно, огледай се, за да разбереш, че всички се борят. Ива отваря портфейла си, за да го прибере. А вътре, в портфейла виждам снимка на жена със същата чаровна трапчинка над горната устна отляво като нейната.

- Това майка ти ли е?
- Да, мама е. Много е красива.

- Приличаш на нея!
- Така е. Тя почина преди 13 години. Отгледа ме гаджето й, вторият ми баща Митко. Завършил е Художествената академия. Фотографията му е хоби. Въпреки че са ме снимали много и мога да бъда най-различна на снимки, защото умея да влизам в състояния, едни от най-хубавите ми фотографии са от него. Там душичката ми прозира. Дъщеря съм му от тригодишна и той умее да ме вижда мен. Имал е гаджета, но не е имал други деца и не се е женил до момента. Сега е на 46.

- В какви отношения сте с биологичния ти баща?
- В много добри. Казва се Тодор. Актьор е. Имам по-малка сестра Божана, седемгодишна. Тя е негова дъщеря. Виж! Тук имам и нейна снимка. Страшно сладка. И тя е актриса. Хубаво пее. Много сме арт всичките в рода!

- Първият ти баща как се е съгласил да те отгледа вторият?
- Нямал е избор. С майка ми се разделили рано. Късно се запознах с него. Знаела съм, че е някъде наоколо, но настрана. Дал ми е шанс аз да го потърся, ако и когато преценя. Не е често, но когато се виждаме, ми е приятно. Вярващ е, положителен. По-скоро ми е духовен водач. Ако имам нужда от съвети... Митко може да се разсърди, като прочете това. Но няма как, искала съм я тази близост с биологичния ми баща. Той ми помага за сериала. Каза ми, че му е съдба цял живот да се занимава с деца. Има театрална школа за деца. Нося неговата фамилия. Вторият ми баща се казва Tинчев.

- А с Митко какво правите заедно?
- Той обича да излиза. Когато бях малка, почивахме на каравани. И аз още го правя – на Градина, Арапя, Смокиня.

- Майка ти каква беше, Иве?
- Бунтарка. Да се ожени на 20, и то за актьор. И да ме роди мен! Тя имаше много мечти. Рисуваше прекрасно. Почина от мозъчен удар на 31. Случи се бързо. Тогава от стреса ми се изтриха години назад и години напред и още не си ги спомням. Явно организмът така прави... Не съм убедена, че трябва да споделям толкова лични неща.

- Къде живееш сега? Чувала съм, че си правила интериора на стаята си сама.
- Централно момиче съм. Живея при баща ми на Орлов мост. „Иван Асен“ ми е любимата улица. И като ми кажат крайни квартали, все едно ми говорят за края на света. Стаята ми е в черно, бяло и лилаво, даже и паркетът. Според една психоаналитичка лилавото било цвят на депресията, а на мен ми е любимият. Най-добрият графити артист в България Настера, с когото не се виждам често, но ми е много на сърце, е нарисувал красив гол ангел на стената над леглото ми. Ангелът държи златна ябълка и се чуди дали да я изяде. Изобразява точно момента преди да се решиш дали да направиш греха. Много ме е усетил Настера. Той ми е правил и два портрета. Истината е, че бих искала да поживея и сама в близко бъдеще. Досега съм живяла извън къщи само с Бойко (Кръстанов) за известно време.

- Вярно ли е, че с Бойко сте се запознали пред Народния театър?
- Да. Представи ни най-добрият ми приятел Милко Боянов, който прави бижута. В момента подготвя накити за една дизайнерка, която ще участва в London fashion week. Когато ни запозна, усетих, че Бойко ме хареса. Стана ми интересен като човек. Заминах за Япония и като се върнах, му се обадих да се видим. Без задни мисли. Не беше още известен. Първият сезон на „Стъклен дом“ беше до средата.

- Чувала съм, че е организирал вечеря за теб пред блока ти и докато сте хапвали, негов колега ви свирил на цигулка.
- Да, може би е най-романтичният жест, който някой е правил за мен. Не съм ходила с много романтични мъже, а ценя малките жестове. Ако се запазят и по време на връзката, е прекрасно... Това беше мило, но не навреме. Бяхме вече разделени. Не можах да се зарадвам както трябва. Беше ме срам да седя пред блока. Мразя излишната показност. Може би затова се колебаех дали да отида на кастинга за сериала. Приятно е да си известен, но не е само хубаво! Хората те гледат под лупа и в България първата им реакция е по-скоро да те мразят.

- Кое е най-романтичното нещо, което си правила ти?
- Изненадах Бойко, като го заведох за рождения му ден в Манчестър на мач на “Манчестър Юнайтед”. Беше супер студено! Декември! Паднаха ни носовете, докато гледахме. После спахме в един хотел до стадиона и се върнахме след по-малко от 24 часа.

- Ти каква си в любовта?
- Всеотдайна. Грижовна. Обичам да правя изненади.

- Какво правиш на 14 февруари?
- По принцип съм с гадже. Обаче тая година нямам. Тъпо е да го казвам, но е мое решение да приключим с Бойко. Щастлива съм от всичко, което ни се е случило. И въпреки че съм човек, дето все има нужда от някого до себе си, в момента не задълбавам в контактите. Е, не съм се отцепила от света, де.

- Как се забавляваш?
- Асцендентът ми е Рак, а иначе съм Риби, т.е. хем обичам да си седя вкъщи, хем обожавам забавленията. От няколко месеца редовно излизам с приятели. Обичам да слушам музика. Израснала съм с дръмендбейс и брейк бийт и харесвам такива партита. Харесвам различни. Скоро попаднах на рага парти. Беше пълно с хора с расти. Много ми хареса. Бяхме с компания на концертите на XFactor да викаме за един приятел – Недислав Драгнев. А вчера режисьорът ни пита кога ще правим тиймбилдинг. Решихме – веднага, и излязохме след снимките с Орлин (Павлов) и другите от екипа. Орлин е страшно готин. Каквото и да каже, е много смешно. Не се забавлявахме много, но в понеделник излиза ли се?! От друга страна, се радвам, че ми се случва сериалът, защото ще ме направи по-дисциплинирана. Аз съм изключително хаотичен човек.

- Как тогава се справяш като модел в Япония, Китай и Южна Корея? Ти откога си модел?
- От 5 години насам. На 18 заминах за Китай с баща ми. Намерихме случайно едни българки близначки, които имат агенция там. Оказа се доста съмнителна, но останах 3 месеца. Въпреки че не изкарах пари, ми беше добър опит. Като се върнах, Васко Германов ме намери. Снимахме фотосесия, която и до днес ми е една от най-хубавите. После подписах договор с „Ивет фешън“ и работих в Япония, Южна Корея. Моят пазар си е Азия. Добре работя там. Там съм супер дисциплинирана. Тя е странен, космополитен, подреден континент. Уважават белите, но са толкова дипломатични, че по-скоро ще излъжат, отколкото да ти кажат истината. Изпадаш в безтегловност. Трудно се сприятеляваш с другите, защото сте конкуренция. И се настройваш на стендбай режим. Забавляваш се. Живееш в общежития или апартаменти, в които набутват по десет модели. Губиш представа за времето. Но когато се върши работа, се върши.

- Любопитно ми е как попадна в сериала?
- Обадиха ми се от “Ивет фешън” за кастинга. Първо отказах. Макар че съм работила доста в чужбина, като застана пред камера на кастинг, не мога да си кажа името. На този много ми помогна Стефан Щерев, който ми партнираше. Трябваше да плача, да се смея. Явно се получи, защото после режисьорът ми каза, че съм му направила подарък за рождения ден, който беше същия ден. Не претендирам да съм актриса. Не съм! Реших да участвам заради екипа и заради възможността. Хората са готини, режисьорът Иво Симеонов е най-смешният човек на света! И... (усмихва се) съм щастлива, че Джоко Росич ме е споменал в интервю! Че ми е запомнил името.

- А каква е героинята ти?
- Казва се Деси, на 22 години. Дъщеря на дипломати. Има кофти минало, малко неясно. Била проститутка – уж бивша. Много е самоуверена.

- Как съчетаваш снимките със следването?
- В момента завършвам моден дизайн в Художествената академия. Правя дипломна работа на тема „Индустриален дизайн“, моята подтема е „Рокбалада“. Ползвам коприна и кожа, върху която с лазер са изрязани татуировки. Колекцията ми е посветена на романтичната жена, която търси други епохи, в които нещата са се случвали по-бавно и тя е имала време да обръща внимание на себе си, да се наслаждава на моментите.

- Ти имаш ли татуировки?
- Не. Често сънувам кошмари, че имам на лицето и не мога да ги махна. Харесвам ги на други хора. Първото ми гадже беше татуирал с будистки символи единия си крак до коляното и гърба си. Красива работа!

- Кой беше този мъж?
- Митко, кварталната ми любов, автомонтьор. Зодия Рак. Най-дългата ми връзка досега - почти две години. Бях на 16, той – на 19. С него преживях доста неща, пораснах и съм му благодарна. Още сме приятели, не толкова близки, колкото ми се иска.

- А баща ти, вторият, как прие това ти първо гадже, което на всичкото отгоре му е и адаш?
- О, супер. Много го обича. Баща ми не ми се бърка във връзките. Приема изборите ми.

- Четох, че сънуваш как си купуваш шоколад. Обичаш ли?
- Много! Обожавам и суфле. Обичам да ям вкусни въглехидрати – може да е веднъж на ден, но трябва да е паста. Готвя хубаво, но не често. Купила съм си разни готварски книги и експериментирам.

- Напълняваш ли понякога? И какво правиш тогава? Чувала съм, че някои модели не пият даже вода два дни преди снимки или ревю?
- За другите моделки не знам. Аз нямам много приятелки сред тях. Близка съм само с Кристина Милева и Гинка Лазарова. Преди ревюта ми се е случвало да ям. Аз до момента не съм напълнявала, въпреки че ям всякакви боклуци и не тренирам. А имам плочки на корема. Не знам какъв е този метаболизъм и докога ще продължи. Ям много, но като се сетя. И пуша цигари. Искам да променя начина си на живот – да закусвам например, да ходя на йога...

- Как би се описала?
- Много съм емоционална. Приемам всичко навътре и съм обидчива. Ако някой ми влезе в настроението и задълбае, се разплаквам, става драма. От Риба ставам акула. Мога да кажа неща, които не мисля. После ми е смешно. Мога да кажа и хубави неща за себе си. Обичам да изслушвам хората. Да помагам.

- Какъв тип мъже харесваш?
- Гаджетата ми са абсолютно различни еди от друг.

- В чантата си носиш?
- Портфейл Vivienne Westwood - любима моя дизайнерка. Шоколадово яйце с играчка мишка с 3 бебета от колега от снимачната площадка, с който си подаряваме шоколадови яйца. И още: жълъд, фиба, бонбонки, вазелин за устни с прополис. Имам червило. А този хубав гланц ми е от Кристина Милева. Често се събираме у тях, когато си е тук. И винаги аз готвя пиле с картофи, тя - паста. Има хора, с които може да не се виждаш дълго, но отношенията ви да се съхраняват. Надявам се и с нас двете да е така.

- Кое е най-хубавото спонтанно нещо, което ти се е случвало?
- Сега за секс ли ще си говорим? Защото такива неща ми идват наум.

Източник и заглавна снимка: сп. Eva

Свързани новини

Галерии

Коментари

екзит
12 август 2012 | 23:00

Ивчето е едно от най-страхотните човечета, които познавам. Тук е доста откровена, което би я направило уязвима. Но в нея има много вътрешна сила и закалка. Дерзай, Ивче! Успех във всичко!

стоян
27 април 2012 | 22:24

Абе вие луди ли сте цял роман за това лайно, като, че ли е заслужила с нещо. Стига с платените реклами. Пълна нула е не само на екрана, но и в живота. На абсолютно всеки се лигави и около всеки се увърта. Нито е толкова хубава колкото се опитват да се изкарат, нито е необходимо да се прави на толкова честна, естествена и откровена, много хора са я преценили, що за човек е. Стига си се правила на супер човек. Едно от многото абсолютно фалшиви, нечестни и неприятни лица, които се опитват да пробият по втория начин - и това също го знаят хората. Така, че лансирайте си някъде другаде протежето и не се опитвайте да я рекламирате като нещо качествено. Тя в доста среди вече е известна с откровената си простота и превзетост.

Иво
22 април 2012 | 01:43

Страхотна е!

ehi
21 април 2012 | 17:11

Янче, минавам направо на въпроса: този метаболизъм ще продължи до 25 години (така е по книгите), после се забавя и на 2-3 години качваш в най-добрия случай по килограм, който посмъртно не можеш да свалиш (освен, ако не си Вики Бекъм или с проблеми на обмяната). До към 32-35 въпреки качените 4-5 кг, пак ще си супер мацка. Но гледай до 35 да се оформиш като характер и да те уважават хората. Тогава няма да ги интересува как изглеждаш. Но, ако си изрод, няма да ти спестят обидите нито за една бръчка или килограм. Говорим за нормалните хора, не за идиотите и жълтите вестници. Те и сега ще те плюят, въпреки че си страхотна и имаш голям потенциал.

да се знае
21 април 2012 | 15:29

Момичето е супер естествено, искрно и различно, талантливо и интелигентно, дано злабота и завистта да не го помете, но тя ще се опази

Санта
21 април 2012 | 14:28

Браво на момичето - хубава и добра. Отдавна не бях чела толкова искрено интервю. Само да не й окаже лоша шега понякога толкова голяма откровеност. Пожелавам й успех!

Наказателят
21 април 2012 | 14:02

Има нещо супер невинно и същевременно супер дяволски поглед. Тва момиче има двойствена природа... на ангел и дявол!!!

редовна
21 април 2012 | 12:53

Най-важното е да се спомене кой какво си е поръчал... Като всички интервюта в тъпия Космополитан, Джой, Грация и т.н.

Жени
21 април 2012 | 12:36

Сериалът не съм го гледала, няма и да го гледам, да съм честна. Хванах 10 минути, някакъв чичка ревеше...10 минути, толкова много в стила на Нова тв... Но пък прочетох интервюто и ми хареса, първосигнална и искрена ми се струва. Пожелавам и успех!

megy
21 април 2012 | 12:22

aa...забравих да кажа, че съм парцал

pfffffff
21 април 2012 | 12:19

na men mi haresva momi4eto. Bih kazala che e dosta zemna i si kazva istinata bez zaobikalki. Hubava e nqma spor, dali ima po huavi ot neq ili nqma e vapros na vkus. Mnogo mi e simpatichna :) davai Ivche

:)))
21 април 2012 | 11:59

vaob6te ne mi e simpati4na. Malko tvarde na seriozno se e vzela s taia bozava mucuna

Сайта за Футболни Екипи Сезон 2012/2013
21 април 2012 | 11:52

W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНА ТЕНИСКА БАРСЕЛОНА/РЕАЛ МАДРИД - 59,99лв !

еххх
21 април 2012 | 11:51

Много сладка и интересна...

lio
21 април 2012 | 11:46

hiper bliokavoto sushtestvo sas hiper golqmoto samochustvie bezdarnica golqma a za krasotata i haide ima mnooogo po krasivi devoiki prosto q lansirat mnogo ne znam zashto prilicha mi na jaba a kolko se pravi na interesna samo tq si znae

Добави коментар

Екипът на Hotnews.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Hot

Райна е гола русалка

Пилето разгорещи мрежата

Ни Ло се съблече на Марс

Плеймейтката показа как снима сред пясъци

Виж още от Hot

Специален проект

Да оставим следи ІІІ

Новини

Радина Думанян чака момиче

Актрисата не казва нищо за бащата

Златка иска Ивана да спечели "Игри на волята"

Плеймейтката има помощница за отглеждането на Благо-младши

Бившият на Алекс Раева стана татко на чуждо дете

Диджей Дончо най-после се показа с танцьорката Тамара

Ето я бременната Радина Кърджилова

Актрисата подстрига сина си за първи път от 4 години

Жана Бергендорф се сгоди

Певицата затрупана с благопожелания

Стефан: Гала ме вкара в правия път

Аз съм грешен човек, призна мъжът но водещата

Защо Гущерова крие бременно коремче?

Очаква наследникът си съвсем скоро

Ето заради чия женска прегръдка Владо Пенев избяга от "Маскираният певец" (Снимки)

Актьорът чукна 62 години в Обединените арабски емирства

Дете-чудо влезе в "Откраднат живот"

Иво става звезда по телевизията у нас още на 2 години

Камен Во.: Молитвата днес е за Милен. А, утре за нас

Актьорът получил знак от съдбата

Ето как Дебора пребори паник атаките

Фолк певицата няма мъж до себе си

Антония-първа дружка с плеймейтката Осипова

Участничката във "Фермата" няма гадже

Биляниш: Бебето ми помогна да се спася от булимията

"С бащата на детето ми не сме заедно, но работим за семейство", категорична е певицата и модел

Щерката на Лияна показа гаджето

Чака ли бебе 18-годишната Дениз?

Лоренцо: Дано нямам любовния живот на мама

Синът на Софи Маринова се разделил с приятелката си

Тв и Риалити

Известен модел влиза в най-новия български сериал

bTV снима сериал за две сестри, докато Нова вече излъчва сериал за двама братя

Плеймейтката Осипова в афера с пилота Петър

Хепи Ванче в ступор от любовната игра на Жанета и хубавеца

Коко Каменаров с Covid-19

Все още не е ясно дали Радина Червенова е заразена

Виж още от Тв и Риалити

Издънки

Банда Банда се прави на шефка

Андреа се закани от ефира на "На кафе"

Яна Маринова трие срама на Стефания Колева

Актрисата влиза в "Маскираният певеце"

Краси Радков цака Рачков

Комикът детронира колегата си с ново шоу

Виж още от Издънки

Култура

Ето кой уредил българката в "Борат 2"

Мария Бакалова стана дъщеря на култовия герой

Лили Иванова пее за Вазов

Примата част от филма за Патриарха на българската литература

Виж още от Култура

Fashionista

Ирина Шейк гола в градината на Версаче

34-годишната моделка се е прикрила само с чинии

Румен Радев разхожда Версаче в Милано

Българинът представи моделите на прочутата марка през септември

Вижте чантата на Джей Ло

Латино дивата стана и моден дизайнер

Виж още от Fashionista
Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.