Фолк певицата Мария и половинката й Гущеров са трън в очите на ММА боеца Георги от "Къртицата" Ивайла Бакалова наля масло в огъня като с думите си , че познава фолкаджийката и тя просто си била такава – за нея най -важни били парите и лукса .

Темата за златотърсачките е меко казано „болна“ за ММА боеца Георги от "Къртицата". Той отприщи бурни спорове със съквартирантите си, че не би могъл никога да повярва на изпълнителката, че е по любов с Християн, който на визия не би привлякъл никоя нормална жена.

Спортистът не желае да подучва невръстната си дъщеря да бъде като Марчето, би се радвал ако е след време с богат мъж, то поне той да прилича нещо и да е като бонус за нея, а не цел.



Не харесва жени, които не правят нищо друго, освен да се фукат как мъже, неприличащи на нищо, са им купили еди-какво-си или са ги завели еди-къде-си и колко добре си били изкарали.

Ивайла Бакалова се намеси, че познава миньончето и то просто си било такова. Певицата обичала всичко да е за нея и да бъде заможна.

„Просто момичето е меркантилно, но поне е младо. Харесва й да живее в лукс“, добави бившата миска.

Георги продължи, че му е интересно да види как Гущеров и Мара правят любов, тъй като тя е слаботелесна, а Хрисият приличал на „руска трупа от четирима“.

Въпреки че Ивайла се изрази малко остро по адрес на певицата, ММА боеца все пак реши, че той защитава фурията.

„Какво ми я защитаваш тази овца?“, запита я той, а тя му отвърна, че не обича да съди хората.

Косъма се включи, че до ден днешен не разбира как красива жена като съпругата му е харесала такъв келеш като него, приличащ на ба