Тричасови рехабилитации всеки ден в продължение на година помогнали на Ивайла Бакалова да възстанови мускула на крака, който счупи при скок от кран в „Къртицата”.

Инцидентът се случи миналата пролет дни преди финала на шоуто, а продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов поеха лечението на миската. Тя мина през две тежки операции и към момента твърди, че се е възстановила на 95%.

„Докато бях с пироните ме болеше и усещах всяко едно стъпване. След като ги извадиха, разликата беше много голяма и мога да кажа, че не усещам болка. Може би лека, само когато кракът ми се преумори. Попаднах на лекари, които знаят какво правят и съм им страшно благодарна. Счупването бе на доста места и те буквално трябваше да ми събират крака”, споделя пред сп. Love Style Ба­­ка­лова.

Нараненият крак все още е леко деформиран и маркиран от дълъг белег, тъй като е рязан почти наполовина. Въп­реки теж­­­кото изпитание варненката не се е замисляла и за миг да даде под съд Иван и Андрей

„Момчетата тогава бяха в много трудна ситуация, свързана с фалита на КТБ. Достатъчно проблеми има­­ха на главата си. Никой не е виновен – нито те, нито аз. Има­ло е да става”, ка­­тего­рична е Ивайла.

От близо година постоянният адрес на Ивайла е в Дубай, където заема висока позиция във фирма за недвижими имоти. Ху­­бавицата отрече слуховете, че е обвързана с местен шейх и пръска цели състояния по нощни клубове.

„Ис­­тината е, че почти не излизам. Работя усилено, за да постигна това, което имам. А и там никой не ме поз­­нава”, казва Ба­­калова. В Дубай тя е с дъщеря си Рая, която учи в международно училище. Ба­­калова е категорична, че въпреки бизнес перспективите тя не смята да остарява в мегаполиса насред пустинята.

„Липсва ми нашата природа, защото тук всичко е из­­куст­­вено. Имам идея да остана око­­­­ло пет го­­дини. В Ду­­бай се уговаряш за сре­ща с близък по­­не сед­­­­мица по-рано, не е ка­­то в Бъл­­­­­­­­­­гария и в някакъв момент това ми липсва”, казва хубавицата.