Една от най-популярните носителки на титлата Мис България – Ивайла Бакалова, е в трепетно очакване на второто си дете. 36-годишната красавица е в начална бременност и все още не иска да обявява публично щастливата вест, но вероятно скоро ще го направи.

Според запознати Бакалова планира да роди в Дубай, където живее от 3 години, а таткото на бебето е ресторантьорът Веселин Денков, известен като Веско Воденицата, заради едноименното софийско заведение, което е негова собственост.

Маститият бизнесмен държи едни от най-оборотните ресторанти в столицата и притежава просторно жилище в Дубай, затова често пътува до там на почивка и по работа. Покрай делата си в Обединените арабски емирства той се запознал в Ивайла и любовта бързо пламнала помежду им.

Двамата са заедно едва от половин година, но красавицата вече е бременна, а новината изненадала дори самата нея. Тя заченала непредвидено, но решила да задържи бебето, тъй като възрастта й напредва и преценила, че няма време за губене.

49-годишният Денков има два развода зад гърба си, но няма деца, така че с огромно нетърпение очаквал появата на наследника си. Всяка седмица той летял до Дубай, за да бъде с Ивайла, а тя вече се е настанила в апартамента му заедно с дъщеря си Рая.

Щерката на Бакалова от Румен Гайтански – Вълка вече е в тийнейджърска възраст и e реагирала спокойно, когато научила, че скоро ще се сдобие с братче или сестриче. Рая приемала добре доведения си татко Веселин, той също се стараел да спечели благоразположението й, пише "Уикенд".

Малката била много умно дете и залягала главно над уроците, а щастието на майка й било важно и за нея. Ивайла не отхвърляла възможността в бъдеще да сключи брак с избраника си, но сега мислела само за бебето и предстоящото раждане, а близките й планове не включвали сватба. Неотдавна красавицата сподели, че иска да се върне в България, защото семейството й липсва, но сега променила намеренията си. Тя взела решението да роди в Дубай, защото предпочитала да държи личния си живот далеч от светлините на прожекторите.

Макар че таткото на бебето е милионер, Бакалова не е преустановила служебните си ангажименти, издават хора от обкръжението й. Миската заема висока позиция в известна компания за недвижими имоти и винаги е твърдяла, че изкарва достатъчно пари, за да се издържа сама. Тя изчаквала бременността й да напредне, за да съобщи на работодателите си, че излиза в майчинство и да се отдаде на почивка. Тя ще положи грижи и за здравето си.